Panna v 18 - poznate to tiez, alebo som sama?

Príspevok v téme: Panna v 18 - poznate to tiez, alebo som sama?
valentinka

ahojte. mam uz 18, ale stale som panna. este som od chalana nedostala ani pusu... mala som par, nazvyme to rande, ale s tymi chalanmi sme sa ani za ruku nedrzali, bola som s nimi aj v kine, v bare, ale nic. jeden mi chcel dat pusu ale potom mi napisal ze sa bal, ze akoby som reagovala. pripadam si cudna. ako nevyzeram zle, ale akosi sa mi nedari najst chalana. ja viem, ze to ani nei je problem a na svete su ovela horsie veci, ale ja chcem vediet ci je este niekto taky kto sa v 18tich ani nebozkaval... alebo som sama? a cudna... dakujem a dufam ze mi niekto aspon seriozne napise nazor alebo podobnu skusenost...

lost

a o co si horsia ako ostatne?

asi o to, ze si sebecka ;)

prsote nechces zapadnud do davu vygumovanych opic..

myslim ze v nicom inom, ale tak to ti asi na nete nikto aj tak nepovie, lebo ta asi nikto aj tak nepozna :)

(neber tento prispevok prilis vazne, snad si pochopila ako som to myslel :) )

lost

laura 11566

nic nerob :)

nepaci sa ti zivot tak ako si teraz ?

ved nemas problemy ako tie kamosky napr, ze ta frajer podvadza, bije, nevsima si ta, obmedzuje ta, je magor... a mnoho ineho :)

zivot single nie je zly.. sice prazdny, ale da sa prezit :)

urcite si niekoho najdes.. baby to maju lahsie ako chalani.. ty sa nemusis ani snazit, a aj ked budes vyslovene muzov odmietat, jedneho dna si ta jeden jednoducho ziska a ani nevies ako :)

ale hlavne na to nemysli ze "mam 20 a som panna"

jednoducho a strucne, "mam 20 a mam 20, to je vse"

:)

laura 11566

Ahoj,mam skoro 20 a este nkdy som nemala chalana.Nie ze by som nechcela,ale som strasne hambliva.
Pocas strednej som snivala ako vsetky,ze sa do mna niekto zalubi a o vsetkom,ale nic.Tak som si zacala spetne mysliet,ze som asi horsia.Vobec nie som skareda.Casto ma chvalia susedia alebo znami aj sa za mnou chalani obzeraju.
Vsetky moje kamosky mali frajerov uz v 16 a je pre mna smutne,ze v 20ke budem este panna.Bojim sa,ze ani na vyske o mna zase nikto nezakopne.
Co mam robit?O co som horsia ako ostatne

majatanicka

Je to normalne,ja som prisla az po18 o panenstvo a nelutujem nic.Nemas sa zavo hanbit.Ved nic neni krajsie ak darujes svoje panenstvo tomu pravemu..Si normalna,inteligentna zena,ktora pouziva romum a nie nieco ine.vela stastia pri hladani toho praveho a vre mioplati sa pockat.

denisa44

Na tom naozaj nie je nič neobyčajné...Ja som sa milovala prvýkrát, keď mi tiahlo na dvadsiatku a som šťastná, že som s tým počkala. Na prvom sexe veľmi záleží, hlavne u dievčat. Nie je dobré chcieť za každú cenu ,,to\\\" mať za sebou, pretože je to niečo, čo ti v pamäti ostane celý život..to mi ver! Treba počkať na niekoho, koho miluješ, komu dôveruješ...Môj partner bol úžasný. Čakal na impulz odo mňa. Prvé milovanie nebolo žiadnou extázou ani ničím slastným. Bolo to uponáhľané a bolestivé. Ale v podstate som bola šťastná, že už k tomu došlo..náš vzťah sa po ,,tom\\\" veľmi prehĺbil a zintenzívnil. Je to všetko o dôvere a vzájomnej úcte. Milovanie je to najkrajšie, čo máme. Nemusíš počúvať kamarátky, ktoré to majú za sebou už dávno. Aj keď sa o tom veľmi nehovorí, muži majú radi dievčatá, ktoré sa oddajú len im a nemali nikoho iného. Netreba sa ponáhľať, treba počkať na toho jediného a bude to krásne!

Sibylla

Či si panna v 18tke alebo v 30tke, môzeš počúvať akékoľvek skúsenosti a zážitky, vždy to bude len na TEBE kedy sa rozhodneš prísť o panenstvo.
Nestresuj sa, si mladá, všetko ťa ešte len čaká, aj ten, ktorý ti pomôže zbaviť sa tvojho "komplexu"
Ak sa toho bojíš, najlepšia je dlhá predohra, nech ťa provokuje tak dlho, kým sa sama nerozhodneš že to chceš ;)
Držím palce :)