ahojte. mam uz 18, ale stale som panna. este som od chalana nedostala ani pusu... mala som par, nazvyme to rande, ale s tymi chalanmi sme sa ani za ruku nedrzali, bola som s nimi aj v kine, v bare, ale nic. jeden mi chcel dat pusu ale potom mi napisal ze sa bal, ze akoby som reagovala. pripadam si cudna. ako nevyzeram zle, ale akosi sa mi nedari najst chalana. ja viem, ze to ani nei je problem a na svete su ovela horsie veci, ale ja chcem vediet ci je este niekto taky kto sa v 18tich ani nebozkaval... alebo som sama? a cudna... dakujem a dufam ze mi niekto aspon seriozne napise nazor alebo podobnu skusenost...
Panna v 18 - poznate to tiez, alebo som sama?
a ked mam byt uprimna - tak ja som so svojim chlapcom chodila uz vyse mesiaca, mali sme za sebou vyse 30 spolocnych rande, a nikdy k ziadnej puse nedoslo...az neskor,lebo to bolo pre oboch poprve a boli sme nesmeli...a potom sme este len zacali bozkom na lice a potom mini bozkom na pery... ! a to som ho po prvej puse-francuzaku-potom odstrcila a povedala"radsej toho nechaj,nechcem to uz" a napriek tomu nas to neodradilo a potom sme to o par dni skusili zas....a teraz uz sme spolu krasnych 5 rockov :-))
pozri,som na vyske,mam 20 rokov a hoci ja som uz panna neni,ale taka 1/3 mojich spoluziaciek su panny a spoluziaci su panicovia skoro vsetci,okrem 3.....takze si neni unikat, pretoze aj mimo skoly mam vela znamych,co maju aj 22,su panny a panicovia a niektory sa este s nikym nebozkavali !!!a moj priatel bol do 20-ky panic a nepobozkany....a to je teda krasavec,len je plachy.
prave na chate sa lahko zdoveris aj s vecami z hlbky, pretoze ten clovek ta nepozna. a ak sa takto vzajomne pootvarate, mozete prist na to, ze mate kooopec pribuznych nazorov a postojov.
kopec ludi sa naslo prave cez inzerat, nie je na tom nic divne. ak si sadli, tak im to proste vyslo a ak nie, tak zostali len kamaratmi, pripadne to ukoncili uplne. niektorym ludom moze vyhovovat prave takato forma zoznamenia....
Valentinka, moj nazor je (mozno to dnes znie divne), ze hladat vztah je dost postavene na hlavu :) Podla mna dobry vztah moze vzniknut len spontanne, stretavky a take moderne veci (nehovoriac o inzeratoch, tomu uz vobec nerozumiem) vytvoria maximalne kratkodoby vztah, ktory nie je zalozeny na uprimnych citoch. Ked sa do niekoho zalubis, vobec nebudes rozmyslat nad tym, ci chces alebo nie a ci je to ten pravy a podobne. Podla mna je to vzdy len otazka casu. "Balit" a hladat nema zmysel. Zmysel ma mozno len pohybovat sa v spolocnosti, aby k tomu niekedy aj doslo ;) Staci si len zobrat ako sa nasi rodicia zoznamili, uplne nahodne... Ja by som sa nad tym netrapil.
a, u mna to bolo aj tak ze im neslo len o sex ale o viac, napr. dvaja z tych chalanov boli tiez este panici a cheli normalny vazny vztah, ale aj tak to nevyslo... ale som rada ze som tu nasla par ludi co maju rovnaky problem a mam si aspon s kym pokecat :)
Valentinka, hoci som chalan, som podobny:) Mam 24 a uz sa mi parkrat stala navlas rovnaka situacia, ze sa nejaka na mna zacala lepit. Vysli sme von... ona sexi nahodena, zvadzala ma, ale ja som vycitil, ze ona vztah zrejme nechce, ani ma uprimne nelubi, proste ma len sexualne zvadza, nic viac. Preto som sa jej snazil vyhnut. Ona zo mna nechapala. Nedavno mi dokonca jedna jej kamoska povedala, ze som prvy chalan, ktoreho nedokazala zviest do postele, ze vraj takeho vola este nevidela. Teda z toho som bol fakt cely happy :-)) Doteraz som mal skusenosti s takymito pipkami. Od takych taham ruky prec. A naopak, ked som sa naozaj tajne zalubil, nevyslo mi to z jej strany.
miselka tu vobec nejde o moje sebavedomie... to mam normalne... viem ze som aj celkom pekna, mudra a keby som chcela tak priatela mam, a ja to aj chcem, len z nejakeho dovodu, vzdy ked to je nadejne tak to skoncim....nemyslim si ze preto ako na to msom nie som normalna ale mozno mi len chyba taky ten pocit uistit sa ze nie osm jedina co je na tom takto a asi sa len potrebujem obcas vyrozpravat, lebo kamaratov mam sice skvelych ale na taketo debaty sa pri nich necitm....
neboj urcite si casom najdes niekoho s kym budes stastna a tie veci o ktorych pises ti budu pripadat normalne;)..asi si jednoducho zatial nestretla toho praveho, ale to casom pride..pisem ti to preto lebo som nieco podobne zazila..a snaz sa nejako si zdvihnut sebavedomie, pripadne navstiv psychologa ktory ti s tym pomoze ;)
panic, klííďo,poznám chalana-fakt krásavec,každá baba ho chce a myslí si že bohvie kolko báb zbalil...a on sa mi priznal že do dvadsiatky so žiadnou babou nespal a ani žiadnu pusu nedal ani nedostal...si normálny!