ahojte. mam uz 18, ale stale som panna. este som od chalana nedostala ani pusu... mala som par, nazvyme to rande, ale s tymi chalanmi sme sa ani za ruku nedrzali, bola som s nimi aj v kine, v bare, ale nic. jeden mi chcel dat pusu ale potom mi napisal ze sa bal, ze akoby som reagovala. pripadam si cudna. ako nevyzeram zle, ale akosi sa mi nedari najst chalana. ja viem, ze to ani nei je problem a na svete su ovela horsie veci, ale ja chcem vediet ci je este niekto taky kto sa v 18tich ani nebozkaval... alebo som sama? a cudna... dakujem a dufam ze mi niekto aspon seriozne napise nazor alebo podobnu skusenost...
Panna v 18 - poznate to tiez, alebo som sama?
ahoj,vela ludi tu ma pravdu.v dnesnej dobe existuju baby,ktorym je to fuk a vychrapu sa s hocikym uz v 14tich,co je,myslim si na prvy sex dost skoro nie?to ze mas 18 a este si panna,to je podla mna cennost,ktoru netreba len tak premrhat.ja viem,ze teba to trapi,ale nema co.chalan sa najde neboj,prva pusa pride,drzanie sa za ruky tiez a sex je uz len taky dodatok,ako taka ceresnicka na torte.netreba si preto hladat lasku,laska si ta najde sama a prave v takej situacii,ze budes sama prekvapena:)
fraisee super nick :). A máš pravdu. Podľa mňa ide o to, že dnešná doba (chi-chi) si nechce priznať fakt, že bez sexu sa dá žiť. A nie je to len o tom, že panici a panny sú združením frigidných a impotentov, ktorí sú okrem iného poväčšine aj (strašne) škaredí. Bude to niečo s hodnotovým rebríčkom alebo tak, ale...
tak je to lepsia bilancia ako v 18tke s deckom na krku. vsetko pride casom, naco sa ponahlat.
ahoj valentinka, moja kamoska ma 21 a je panna a pusu dostala len nedavno...
ahoj valentinka, nie si sama,som na tom úplne rovnako ako ty a to mám o trocha viac ako 18. a keď si niekto myslí že som divná, tak to je jeho problém
hefa:
sory uz som zblbol do ktoreho policka co napisat :)
Ano vyzera to nefer, ale ja by som to tak nebral. Kazdy ma svoj vlastny postoj a kriteria z vlastneho srdca a tomu nezabranis. Som panic, ale asi by som chcel pannu aj keby som nebol. V tom proste netreba hladat fer-nefer :-) Taky je system. Baby tiez maju rozlicne kriteria na chalanov, ktore splna mensina. Niekto je pritazlivy, niekto je skaredy, niekto je bohaty, iny nie, takze v podstate vsetko je nefer a s tym vsetci zijeme.
Ale pravda je taka, ze ked sa zalubim, nic neriesim, ale proste ju chcem a uz nerozmyslam nad tym aka je.
VED TO JE VYNIMOCNE. pOZNAM JEDNU BABU KTORA MALA SEX V 14 ROKOCH!!! TY SI LEN SETRI TU PUSU PRE TOHO PRAVEHO A KED HO ULOVIS ALEBO ON TEBA, TAK BUDES LEN RADA ZE JE TVOJ PRVY. A AK SA TI CHALANI VYHYBAJU TAK S NIMI FLIRTUJ A BUD VZYVAVEJSIA A ZAROVEN NEDOSTUPNA. TO ICH ALE VIE NBASTARTOVAT!!!!!!!!! UVIDIS, AJ PRE TEBA CAKA TEN COOL CHALAN!!!!
mam otazocku na hefa,co pisal prispevok podo mnou-a ked chces pannu na cely zivot,co je samozrejme pekne,ale si aj ty panic a myslis,ze to funguje aj opacne?Lebo som sa stretla aj s takymi nazormi,ano chcem pannu,od tych,co uz nie su,ma nieco odradza a to napise chlapik,co ma za sebou uz X partneriek-trosku nefer mi to pripada potom...
Dobre si to postrehla :-) Ja chcem byt tiez jej prvy, pokial to bude laska na cely zivot. Panna vo veku nad 20 vzbudzuje doveru a vernost (panna nad 18 neni nic divne, podla mna je to divne skor naopak, ked ma menej ako 18 a neni panna). Ked dievca neni panna, tak hoci sa mi moc paci, akosi ma to od nej podvedome odradza... proste ma smolu, musi uz hladat len takych, co im to nevadi ;-)
ivka, tak ju nepocuvaj, ak este nikoho nechces a si so sebou spokojna tak si to nevsimaj.... jednoducho reci tu vzdy boli a vzdy aj budu... a nikdy neprestane to nekonecne porovnavanie a prirovnavanie k inym ludom... ak si ty so sebou spokojna a stastna tak jej povedz ze tebe je dobre tak ako sa mas teraz a ak to raz budes citit inak, tak to zmenis... a ci ako tvoja matka nie je rada ze si so sebou spokojna a nemas problemy s chalanmi a netrapis sa s laskou.... nie je to snad sen kazdej matky? aby jej deti boli stastne a spokojne? tak o com im ide?