Panna v 18 - poznate to tiez, alebo som sama?

Príspevok v téme: Panna v 18 - poznate to tiez, alebo som sama?
valentinka

ahojte. mam uz 18, ale stale som panna. este som od chalana nedostala ani pusu... mala som par, nazvyme to rande, ale s tymi chalanmi sme sa ani za ruku nedrzali, bola som s nimi aj v kine, v bare, ale nic. jeden mi chcel dat pusu ale potom mi napisal ze sa bal, ze akoby som reagovala. pripadam si cudna. ako nevyzeram zle, ale akosi sa mi nedari najst chalana. ja viem, ze to ani nei je problem a na svete su ovela horsie veci, ale ja chcem vediet ci je este niekto taky kto sa v 18tich ani nebozkaval... alebo som sama? a cudna... dakujem a dufam ze mi niekto aspon seriozne napise nazor alebo podobnu skusenost...

ivka174

ahoj mna hneva to ze mi to mama stale pripomina a k tomu vzdy spomenie taku babu co byva v nasej dedine ze nechodi von a nema nikoho pricom ma 24r.mna to trapi a ked este prida k tomu ze aby na to neprisla neskoro ze som si nikoho nenasla a zostanem sama..hrozne ma to ubija, si myslim ze mam este cas..a to neni len tak sa zalubit.clovek by aj chcel ale priroda nie....

valentinka

ivka presne o tom to je... akoby mi to teraz doslo... mna nestve to ze som sama, ved mam skvely zivot, nemusim sa stresovat, ide valentin co mu kupim, ma narodky isto caka ze ako darcekj sa s nim vyspim.... vyrazim si s priatelmi kedy chcem, kam chcem, nemusim nikomu nic vysvetlovat, ziadne ziarlivostne sceny, mam na seba cas.... mna proste asi na tom vsetkom stvu len tie otazky preco som sama, ci mam frajera, ze mi niekoho najdu.... a to ze ked poviem ze mi je dobre takto tak bud podla nich nie som normalna alebo som lezba.... ale vies, co nech si myslia co len chcu... chcem ist studovat psychologiu a riesim takuto kravinu.... mala by som sa polepsit, lebo takto velmi ludom co za mnou pridu nepomozem, ked sama na sebe hned nevidim preco mi nieco vadi.... ale asi je pravda ze ked chce clovek nieco vyriesit sam, potrebuje ineho aby mu otvoril oci....

ivka174

ahoj Valentínka ja som tiez s nikým nechodila...neako ma odradilo to ze sestra chodila 5rokov s frajerom isla do kupelov tam si nasla druheho..mozno sa aj toho sklamania bojim..a hneva ma ked musim pocuvat tie otazky a co ty frajera este nemas???neviem co mam na to odpovedat a ani ma to nebavi pocuvat..mam tiez 18 :(

plodnedni

Ja som od 14 chodila s jednym chlapcom, vyspali sme sa, ked som mala 17. Chodili sme spolu 5 rokov. Dalsi vztah - sex po roku, trva doteraz (zatial tri roky). Moje kamaratky - tie, co sa vyspia s chalanom skor ako cca po 3 mesiacoch vztahu - kratke vztahy, ziadna opora, depresie, maloktora zazila taku cistu hlboku lasku. Kamosky, co so sexom chvilku vahaju, kym sa spoznaju a tak, zvyknu mavat dlhe vztahy. Tolko moje pozorovanie. :) Jasne, ze su vynimky. Ale statistika nepusti
:P
Nedokazala a nechcela by som sa milovat s niekym CUDZIM a to clovek, s ktorym som hoci den co den cely dlhy mesiac ;) , este stale pre mna je.
Vyspat sa s niekym preto (nie LEN preto, ale AJ preto), aby ste sa TOHO zbavili, je velka chyba, ktoru casom olutujete. Keby natrafim na 20rocneho (22,25,28...) panica, keby si to chcel so mnou rozdat hned, bolo by jasne, ze si to nesetril pre zenu svojho zivota. Ak z toho chcete urobit prednost, nesmiete MU alebo JEJ skocit hned do postele. Potom budete vyzerat ako SKUTOCNI ZUFALCI.

chlapcek

valetinka:
Ja mam 19 a som este panic a vie to 70 percent ludi co ma pozna a vobec sa za to nehanbim..
Mam aj kamaratov co ani pusu v zivote nemali a je ich pomerne dost..
Kamaratka bola dlho panna do 20.
Mala sice vela chalanov, ale nespala s nimi a pekna baba. Zralo ju to, ze kamaratky uz nie su panny dlho a tak. A teraz lutuje, lebo hned ako sa vyspala s novym frajerom, uz ho nevidela viac. Tak je to..
A normalny chalan si bude vazit, ze si panna.. A ked si to nebude vazit, tak ta nema rad.. Ja osobne by som chcel pannu, ale to uz neni k teme.
BUd hrda a vobec sa tym nezatazuj:)
A taky priklad poznam jednu babu co chodila s jednym a 2 roky spolu nespali a to ked zacali mali kolo 25 a 22 a ona bola panna a su spolu do dnes kolo 3,4 rokov...

hefa

ludmila...na tvoju otazocku.ja som to mojmu-uz teraz priatelovi povedala hned na prvom stretnuti,ked sa ma pokusil pobozkat a ja som ho zastavila,ze pusu nie,ze som nikoho este nemala a nechcem sa nikam ponahlat,napriek tomu,ze mam 22.No bola to u mna taka skuska,bud ho tym odplasim,ak mu ide len o jedno,alebo vydrzi,xixi...potom sme 3 mesiace boli denne spolu,spoznavali sme sa a boli len kamarati a chudatko moje,dalsi bozk sa mi odvazil dat az o 3 mesiace,ked sme sa viac spoznali a zacali spolu chodit-a to ze som bola panna-na to mi povedal toto:asi je to individualne,ale ja si myslim,ze kazdy chlan chce byt ten prvy,hlavne ak to ma byt ta jeho prava na cely zivot:)

hana555

casto tu su podobne temy. je to o prostredi, v ktorom sa pohybujes. bola tu tema o vernosti a skupina ludi tvrdila, ze ti, co verime na vernost, sme slepi a nevidime, ze nam frajer za chrbtom zahyba, resp. sme nepritazlive a bez prilezitosti niet zlodeja... kolko ludi, tolko chuti. mna by panenstvo dojalo.

mortys

cauko, urcite nie si sama. ja som prvy bozk mala az v 20 (a to som myslela, ze uz nikoho nestretnem) :). bola to laska na prvy pohlad, uplna nahodicka. no a panna som stale, moj chalan to bere v pohode, ale je prekvapeny :)

manli

aaach no ako ja tu citam tak tu vidim ze je tu vela dievcat ktore ja nemozem najst prave u nas...ja tiez nechodim na disky a take blbosti ani nechodievam pit cez vikendy a tak ale zase netrim doma venujem sa inym veciam ale prave preto si nemozem najst normal dievca premna lebo skoro nikam nechodim a nepijeem...