ahojte. mam uz 18, ale stale som panna. este som od chalana nedostala ani pusu... mala som par, nazvyme to rande, ale s tymi chalanmi sme sa ani za ruku nedrzali, bola som s nimi aj v kine, v bare, ale nic. jeden mi chcel dat pusu ale potom mi napisal ze sa bal, ze akoby som reagovala. pripadam si cudna. ako nevyzeram zle, ale akosi sa mi nedari najst chalana. ja viem, ze to ani nei je problem a na svete su ovela horsie veci, ale ja chcem vediet ci je este niekto taky kto sa v 18tich ani nebozkaval... alebo som sama? a cudna... dakujem a dufam ze mi niekto aspon seriozne napise nazor alebo podobnu skusenost...
Panna v 18 - poznate to tiez, alebo som sama?
ja mam kamosku co ma 22 a este sa nikdy ani nebozkavala. Okrem toho viem pri najmensom o dvoch dalsich mojich kamoskach co maju 22 a su este panny. Nie su nijako vadne ani prilis slusne, len nenasli este spravneho chlapa.
genevenducha, nic nemam proti sexu ,dokonca mam nanho chut...ale nechcem sa prvy krat vyspat s hocikym...mozno som staromodna lebo prvy krat to chcem z lasky:))) ale ani neodsudzujem ostatnych co sa s niekym vyspali len z cirej tuzby:))) aj mne to skoro pa krat uslo:))))
gevenducha cuduj sa svete!... ale nakoniec aj tak sa trafia...este som nepocula, ze by skusali napr. do ucha...:))
jaaj neviete o co prichadzate, neni nad dobry sex. len ci nebudete tolko cakat na toho praveho az budete stare baby a uz vas nikto ani chcet nebude. panica by som do postele nechcela nevie ani co ma so zenou robit ani kam ho pichnut :D
mam problem... prave som zacala vztah s chalanom a uz prva hadka:((((( on sa stale potrebuje uistovat ze ho lubim a ze mi na nom zalezi:(((( som mu povedala ze sa mi to nepaci ako keby mi neveril ked mu poviem ze ho mam rada ale ci ho lubim tak to este tak necitim:(( a on mi na to povie moje chyby pritom take co nieje pravda:(((( co mam robit??? prosim poradte:(( som zufala:((( a ja ho mam naozaj straaasne rada a zalezi mi na nom
kikimiky budes mat 19, ale zmyslanie mas sta mala pubiska....
depresie-lebo si panna???? cha-cha-cha -ako for je to vyborneee.
este mas cas. dla prispevku mozno si fyzicky dospela, ale mentalne si este nezrele dieta...
Baby to vobec nie je na hanbu,ja som prisla o panenstvo v 17tich.Ak ma baba niekoho,koho velmi lubi,je to uplne prirodzene,neplanuje si to a pride to samo.Je to o to krajsie.Pravda,su take,ktore si to planuju a spravia to s hocikym.Ich vec.To,ze je niektora panna v 18 absolutne na hanbu nie je.Jednoducho caka na toho praveho.Ja to nikdy nebudem lutovat,bolo to krasne,je to krasne a do smrti na to budem mat krasne spomienky.
keby len v 18...
ja som bola panna skoro do 23 a nelutujem-pockala som si na toho,u ktoreho viem,ze nikdy nebudem lutovat,ze on bol tym mojim prvym
ahojte vsetci ja som tiez este panna a mam 18...nieked y sa za to aj hanbim bo skoro vsetky moje kamartky uz nie su...hm mavam obcas z toho aj depresie ...a dost velke..asi aj preto ze vsade kade vojdem su chalani zo mna hototvy ale ja to nezneuzivam akoby to robili druhe..len stale hladam toho praveho a nie a nie ho najst...uz som si naposledy myslela ze to uz bude aj on ale nie zase ma sklamal...za chvilku budem mat 19 a bojim sa toho ze moja oslava bude len o depresiach:((