ahojte. mam uz 18, ale stale som panna. este som od chalana nedostala ani pusu... mala som par, nazvyme to rande, ale s tymi chalanmi sme sa ani za ruku nedrzali, bola som s nimi aj v kine, v bare, ale nic. jeden mi chcel dat pusu ale potom mi napisal ze sa bal, ze akoby som reagovala. pripadam si cudna. ako nevyzeram zle, ale akosi sa mi nedari najst chalana. ja viem, ze to ani nei je problem a na svete su ovela horsie veci, ale ja chcem vediet ci je este niekto taky kto sa v 18tich ani nebozkaval... alebo som sama? a cudna... dakujem a dufam ze mi niekto aspon seriozne napise nazor alebo podobnu skusenost...
Panna v 18 - poznate to tiez, alebo som sama?
ja mam 18 a tiez som panna.. vsetky baby okolo mna uz nie su a pripadam si dost cudna kvoly tomu... nie ze by mi to vadilo ale zda sa mi to take divne ze ja mam 18 a este som nemala chalana a som panna a ostatne baby uz mali tych chalanov viacej a panny uz nie su......
no, ja som na tom tiez podobne...ibaze ja som este ani to rande nemala,som nepobozkana a som este panna:) nehambim sa za to, ale mi pride torchu divne preco vsetci ostatni uz maju nejake tie skusenosti s tymito vecami a su o hoodne mladsi, a len ja nie....a mam 18...ale aspon niesom sama:)
to je super:-)aspon sa mas naco tesit:-)
No, Valentinka... tak toto by sme mali spolu vyriešiť medzi štirmi očami.
Kukina28
Ak si frigidka, alebo lesbička, tak pozeraj po lesbičkách a nie po hetero.
Vsťah s kamaratakami? Ibaže ona potrebuje fyzický kontakt s chlapcami a s dievčatami a na čo by sexovala kým je mladá a pekná, nie? čo počkať kým ju budú chcieť iba starý a škaredý...
Nikdy nechodte s chalanom do postele, len preto aby sa na vás druhý čudno nepozerali. Je to len vaša vec aj keby to bolo prvý krát v 40tke. No a čo!!!
V súčasnosti sa zvyšuje vzdelanosť žien a ženy maju veľa roznych zaujmov.Verte, viac je tych, ktore maju sex az po 20tke takze nie je to nic zvlastne. Vobec sa s tym nezaoberajte, ono to fakt pride vtedy, ked ma. Treba si vytvoriť vztah s kamaratkami ,lebo ked uz pride chalan do cesty, tak na priateľky zostava malo času a ťažšie sa hladaju.
takymto veciam treba nehat volny priebeh, lebo ked to budes silit, mozes to potom lutovat..
panenstvo mas len jedno tak si ho vaz,
ja by som si take dievca vazil
a btw, ja som prisla o panenstvo v 18 tich s mojim milovanym s ktorym som dodnes, a nikdy som nelutovala ze som to neskusila skor...