ahojte. mam uz 18, ale stale som panna. este som od chalana nedostala ani pusu... mala som par, nazvyme to rande, ale s tymi chalanmi sme sa ani za ruku nedrzali, bola som s nimi aj v kine, v bare, ale nic. jeden mi chcel dat pusu ale potom mi napisal ze sa bal, ze akoby som reagovala. pripadam si cudna. ako nevyzeram zle, ale akosi sa mi nedari najst chalana. ja viem, ze to ani nei je problem a na svete su ovela horsie veci, ale ja chcem vediet ci je este niekto taky kto sa v 18tich ani nebozkaval... alebo som sama? a cudna... dakujem a dufam ze mi niekto aspon seriozne napise nazor alebo podobnu skusenost...
Panna v 18 - poznate to tiez, alebo som sama?
hm,ja mám tiež 18..chalana som síce mala,ale nespala som s ním...vtedy som to ešte nechcela..a teraz nemienim vliezť do postele s prvým ktorý mi príde pod ruku :D a nejak ma to netrápi,nejdem nič plánovať,keď to príde,tak bude :)) a nestresujte kvôli takým veciam baby...veď je to pohoda :) len preto,že sa teraz všade hovorí len o sexe a 15 ročné baby začínajú pohlavne žiť by malo byť pannou v 18stke a viac hanba?...preboha,kde to žijeme :)
Nuz ja som mala 19 rokov, ked som prisla o panenstvo. Aj on bol panic. Bolo to krasne. Neostali sme vsak spolu...
aleee, boze, ja mam 20 rokov a v zivote som s niky´m ani len este nechodila..najprv som si myslela ze je to divne, ale je nas takych strasne vela :D vobec nie som nejaka siva mys :) som pekna, normalna baba, akurat ze asi mam trochu vysnivane predstavy a jednoducho nechcem nejakeho "vrabca v hrsti" , to si radsej pockam. vobec sa netrap ze si v 18 panna, preboha ved o nic nejde, mas este kooopu casu :)
no preto, lebo ked je dievca panna v 20-ke, tak viem, ze je vyspele
fgf a prečo...? Je to pre vás nejaká trofej, alebo čo..? Veľa chalanov chce namotať pannu, aby práve im dala svoje panenstvo... veľmi dlho ju balia a klamú, až ju napokon získajú a potom odhodia...
Povedala som mu to tak, ako teraz vam. Ze som este nenasla chlapa, s ktorym by som sa chcela intimne zblizit a ze jemu doverujem. Dohodli sme sa na prvom spolocnov vikende a doslo k tomu uplne spontanne. Najvacsia sranda pre mna bola ta, ze on ani nevedel, ze pretrhol panensku blanu. Ja som potom mala svalovku na vnutornej strane stehien, ale preslo to po troch dnoch. Nie je to nic hrozne, da sa zvladnut aj po 30-tke.
adris: aj ja má 31 a som panna. Ale mám vážneho priateľa už 3 mesiace. Ako si to povedala tvojmu? Nečudoval sa? My sme sa minule rozprávali o predchádzajúcich parteroch a on sa tak mimochodom opýtal, že kedy som sa naposledy milovala. No nevedela som čo odpovedať.
Ja som prisla o panenstvo v 33 rokoch, lebo som dovtedy nenasla nikoho, s kym by som sa chcela podelit o intimne chvile. Som uplne normalna a zdpovedne zmyslajuca baba, pre ktoru je intimita velmi osobna. Bala som sa v tomto veku, ale mela som ohladuplneho partnera a nebola to daka hrozitanska bolest. Som ale rada, ze som sa dockala:-)
ja by som chcel pannu napriklad
myslis ze nevinne baby su pritazlivejsie pre chalanov?? preco si to myslis??ja by som si myslela ze praveze take tie skusene su pre nich pritazlivejsie....