Panna v 18 - poznate to tiez, alebo som sama?

Príspevok v téme: Panna v 18 - poznate to tiez, alebo som sama?
valentinka

ahojte. mam uz 18, ale stale som panna. este som od chalana nedostala ani pusu... mala som par, nazvyme to rande, ale s tymi chalanmi sme sa ani za ruku nedrzali, bola som s nimi aj v kine, v bare, ale nic. jeden mi chcel dat pusu ale potom mi napisal ze sa bal, ze akoby som reagovala. pripadam si cudna. ako nevyzeram zle, ale akosi sa mi nedari najst chalana. ja viem, ze to ani nei je problem a na svete su ovela horsie veci, ale ja chcem vediet ci je este niekto taky kto sa v 18tich ani nebozkaval... alebo som sama? a cudna... dakujem a dufam ze mi niekto aspon seriozne napise nazor alebo podobnu skusenost...

danni

kocky, ak nemate rady diskoteky a bary, alebo ked vo vasom okoli si neviete najst toho spravneho chalana, tak skuste na nete...hladajte niekoho s podobnymi zalubami vo vasom okoli, spoznavajte ludi aspon touto cestou, nikdy neviete koho stretnete...hovorim z vlastnych skusenosti, tiez som dost asocialna (disky a bary nie su pre mna, ani nejake spolocenske akcie)..uz som mala par kratkych vztahov, ktore za vela nestali a radsej by som bola na vasom mieste a mala "cisty stit", ale to uz nezmenim..no na nete som spoznala cloveka, ktory je pre mna fakt vsetkym a ja pre neho tiez...vyse polroka sme si najskor len pisali a velmi dobre sme sa spoznali a ked sme sa stretli, boli sme ako stari znami :)proste ked sa povie "laska", tak si predstavim presne to, co je medzi nami..je to uplne nadherne a to sme sa pritom nevrhli hned do postele ako to byva zvykom pri niektorych novovzniknutych paroch v dnesnej dobe...ak by sme to mali urobit, tak by som sa asi bala viac ako prvykrat, ale nehrnieme sa do toho, mame cas.. :) takze co sa tyka spoznavania sa na nete, ja mam maximalne pozitivne skusenosti :) ale pozor na uchylov!!

zabicka1611

valentinka v kazdom pripade nemas o co prist!!! ja som sa 1krat milovala so svojim priatelom v 17tke a to uz vsetky holky z mojej triedy mali sex hadam uz aj 100krat!!! vies ono to nie je o tom aby si sa vychvalovala (ako napr. moje kamosky) ale o tom ze to prezijes s niekym co pre teba bude znamenat veelmi vela...kto ta bude nesmierne lubit a ty jeho tiez a to myslim stoji za pockanie!!! :)

sewie

haha...ja som pred par tyzdnami dosiahla vek 23 a som stale panna a necitim sa preto menej cenna alebo co...skor som rada ze som to nespravila hoci som mala moznost ale necitila som ze to v tej chvili naozaj chcem...a teraz pojdem asi o par tyzdnov navstivit chlapa ktoreho mam moooc rada...taaak som zvedava co sa stane:)

Tabby

Je mi trochu cudne, ze jednym dychom spominas ze si panna a ze si sa este nebozkavala, ako keby to bolo to iste. Ja som sa prvy krat bozkavala v 15 a o panenstvo prisla v 25 a nic by som nemenila.
Vobec nie si cudna.

nett

Myslím, že je to osobný názor každého, nežijeme predsa v stredoveku, aby sme si sex démonizovali. Každý má vlastný život a nakladá si s ním podľa pravidiel, ktoré si určuje sám. A nároky, tie sú rovnako individuálne.

Optimista_dozaista

Ja som dostala prvu pusu az po osemnastke, presnejsie nejak dva zydne po narodeninach. Aj za ruku som sa hanbila chytit a srdce mi bilo, ked som isla uz len vlakom za tym chalanom. Sex sa konal az za 7 mesiacov. Ale trpezlivy bol, to sa musi uznat. : ) Ja som sa vobec s nikym nebavila o tom, ci mam chalana, preco ho nemam a ci som panna. To je moja vec. Napis si na tricko ,,CHILL OUT, EVERYBODY´´ a maj v pazi. Narazis na spravneho a dopracujete to az do postielky.

jasmina

Jasné že je, a čo by neboli. Dnes už mladé baby predávaju svoje panenstvá na internete. Stal sa z toho trend! Moja kamoška má 22 a v živote nemala chlapa. A vôbec ju to - s prepáčením - nesere. Je to týpenka a skvelá holka, len ešte také velké decko, tak v tom bude asi ten problém. Ale jej to nevadí. Užíva si život a hovorí: "Keď to príde, tak to príde. Nikam sa nehrniem." Ber to športovo aj ty a netráp sa ;)

whatif

tak na toto ti mozem napisat len jedno...bola som na tom rovnako...prvykrat som sa pozkavala v 18...nemozem povedat, ze som nejaka sereda, chalani mali aj maju o mna zaujem...teraz mam 20, stale panna, uz sme s priatelom 7 mesiacov...nikam sa netreba ponahlat, vsetko pride ako ma...aj ja som snivala, ked uz budem mat niekoho a vsetko s tym spojene...prislo to tak necakane a som spokojna, ze som si pockala az doteraz...=)

sob rudolf

ela_ela, vďaka za podnetnú reakciu, súhlas poteší, no súhlas, nad ktorým jeden popremýšľa vie odrovnať:), klobúk dolu. Ergo panenstvo po druhýkrát, podľa mňa je celý "západný" postoj k sexualite dosť vykoľajený a mýtus panenstva je len jednou z jeho maličkých falošností.