Ahojte, tak ja sa pravdepodobne onedlho tiez dostanem medzi Vas, som rada, ze je tu zalozena takato diskusia. Moje problemy nastali asi pol roka dozadu, ked som nahodou zistila, ze mam zvysene teploty, pol roka som chodila po roznych vysetreniach a zistili, ze mam zvysene antiprotilatky a hned na to anti DNP, co je vysokospecificke pre Lupus :(( Mam len 25 rokov, chystame sa s manzelom na babatko a ja som cela vystrasena, navyse pristup mojej reumatologicky, ktora ma odmietla vysetrit pokial mi nepadaju vlasy a nemam kozny prejav ma dorazil, lekarku som zmenila na reumatologa, s ktorym nie som tiez velmi nadsena :(( Poslal ma sice do Piestan na vysetrenie, ale vraj to moze trvat aj 2 mesiace, kym si ma tam pozvu :(( Takze cakam a trpnem. Lekar mi samozrejme povedal, ze to moze byt lupus, ale uz ma neupozornil na to, ze sa treba vyhybat slnku....dokonca mi povedal, ze kludne sa mozeme s manzelom pokusat o babatko. Zda sa mi to scestne, lebo na internete som si precitala info o tom, ze pri lupuse treba tehotenstvo planovat a v priade zvysenefo AFP treba pred tehotenstvom brat aspirin.....a pocas tehotensta sa potom podozne pichaju nejake lieky......Ja viem, ze to je iba v pripade antifosfolipidoveho syndromu, ale ako si moze byt lekar isty, ze prave JA tento problem nemam a povie mi, kludne sa snazte o babatko.
Som z BRATISLAVY a SURNE HLADAM RUMATOLOGA, ktory bude pristupny a hlavne ktoremu by som mohla verit. Bola som u dvoch a ani jeden ma pristupom nepresvedcil. Prosim, ak mozete, dajte mi nejaky kontakt.
Vdaka :) COSTA