Systémový lupus erythematosus (SLE)

Príspevok v téme: Systémový lupus erythematosus (SLE)
maťa

...pekný deň, zatiaľ nepoznám osobne človeka, ktorý trpí rovnakou chorobou ako ja (SLE) a tak mi napadlo, že možno na tejto stránke sa nájde niekto,kto má rovnaký osud ako ja a trápi sa s lupusom.

------------------------
Ahojte... tato tema ma uz vela prispevkov. Verim, ze sa v nom najde aj vela "dobrych rad".

Pomozte nam ich najst a oznacte ich pomocou nasej novej funkcie. Urcite ste si ju uz vsimli....

RNG

Casom sa vedomosti menia. Kto trva na symptonatickej(priznakovej) diagnoze a liecbe, ten odmiete ist za korenom problemov.
Na svete je nastastie skupina lekarov, ktori hodili rukavicu do ringu a pozeraju na veci nekonvencne.
Tychto vysledky sa tu snazim spristupnit, a podla moznosti aj prostriedky, ktorymi dosiahli uspechy.
A to aj v pripade lupusu.
Hlavna vetva lekarskej vedy ale ich vysledky podla moznosti blokuje.Je to pre nich "spinava konkurencia"
Casto sa ich vysledky nesiria za darmo, lebo aj oni su ludia, a chcu na tom zarobit. Takze davaju tieto informacie len platiacim clenom ich dvojtyzdennych ci mesacnych periodik.
Alebo ich uplatnuju na svojich klinikach a drzia si to v tajnosti. Pre nich su to uzasne zdroje prijmu.
Ja si predplacam periodika uz 14 rokov, mam velku kniznicu zs nich, zialbohu pre autorske prava ich nemozem duplikovat.
Ale vyskum a prostriedky v nich mozem spristupnit zaujimajucim sa strankam

danuš

ahoj, nestiham si poriadne precitat co noveho a tak, akurat sa velmi ponahlam, tak iba pozdravujem, myslim na Vas, prajem pekne a este krajsie letne dni, idem do NURCH Piestany na 2-3 tyzdne teraz od pondelka, tak Vam potom zreferujem ci na mna boli dobri :-)

maťka

nechcela som nikoho uraziť,ale Ty tu nepíšeš o konk.liečbe ako sa dá z lupusu dostať... a veru nepoznám prípady,ktoré by sa potvrdili... príznaky sa dajú len zmierniť... je to chronická choroba... možno na celý život... aspon mne to tak bolo povedané... a tie príspevky údajne neboli Tvoje skúsenosti...majte všetci pekný víkend

RNG

Moj omyl. Nazdaval som sa , ze sa chcete vyliecit z toho. Ak ste ale rezignovali a potrebujete sa v tom vzajomne dusevne podporovat, tak sa omluvam, prispel som do zlej temy.
Strata je vylucne moja-moj cas je velmi limitovany

maťka

ahojte všetci ... veľmi Vás zdravím a nestíham sa čudovať...dlho som tu nebola a čo sa tu za debata rozbieha... no koniec...
RNG... ja neviem kto si ale táto téma bola o tom ,ako si pozdvihneme náladu,ako máme radi život,svoju rodinu,ako sa práve cítime.... to všetko,čo píšeš je zkopírované z nejakej múdrej stránky a to mi už dávno vieme.... a mimochodom... kto nemá lupus, nemá ani šajnu ako sa cítime,čo nás bolí... mám tak najradšej ked niekto píše o tom,čo si prečítal.... ľudia sú fakt divní.... Rudko ako sa drží Kamilka???.... majte pekný deň....

RNG

Lupus aj mnohe autoimunne choroby viaceri vyskumnici lekari spajaju so skrytymi fazami boreliozy.
Sucasne testy na boreliozu nezistia vsetky pripady. Boreliozna bakteria(je ich okolo 30 druhov) sa vie ucinne maskovat zhodenim vonkajsej bunkovej steny, cim sa stane viacmenej neviditelnou pre nas obranny mechanizmus. Podobne, ako dosial malo zname mykoplazmy.
V tejto forme sa vie dostat aj na miesta, kde nevedia preniknut biele krvinky.Svojou pomalou cinnostou(B.b. je pomaly zozmnozujuca sa bakteria, vo forme bez bunkovej steny este ovela pomalsie)postupne degeneruje telo a jeho imunitu Proces je velmi pomaly, a casto sa zda ako starnutie.
Extra ziviny pomozu telu s regeneraciou, imunitou, ale treba adresovat skutocnu pricinu a zlikvidovat ju
Na B.b. a jej skryte formy sa osvecili niektore sirokospektralne antimikrobialne latky, hlavne vytazok z uncarie tomentosy(doma znamej ako Vilcacora=una de gato) Samento. Okrem vlastnosti inhibovat a zabit mnohe mikroorganizmy ma aj schopnost odmaskovat bunecne bariery, ktore sa vytvoria na mnohych bunkach patogennymi vplyvmi a tym zabrania obrannemu systemu "nahliadnut" do postihnutych buniek.Tyka sa to mnohych bakterii, mykoplaziem(pravdepodobnych pricintzv. autoimunnych ochoreni) aj rakovin.
Pomocne antimikrobialne pri pouziti Samenta su vytazok z olivoveho listu, koloidne striebro, vytazok z semien grapefruitu(GSE/citricidal),graviola a ine andske antimikrobialne , oreganovy, rozmarinovy a ine esencialne oleje.

žani

Ahoj Beata!!!
Zaujalo ma čo si písala o našom zvieratku, že máš lupus 30 rokov a že máš syna. Velmi by ma zaujímalo ako si zvládala tehotenstvo, a všetko čo s tým súvisí. Velmi by som totiž chcela bábo aj ja len sa trošku obávam, pred štyrmi rokmi mi to nevyšlo ...
môžeš mi napísať aj na mail, ďakujem.
Inak zdravím aj ostatných, ako zvládate tieto horúce dni???? ochranné faktory už naplno fungujú :o))), ja práve skúšam opalovací krém z aloe vera 30, zatial mi vyhovuje. Tak sa držte prajem vám pekný deň.

beata

RNG!
Súhlasím s tebou v plnom rozsahu.Za tých 30 rokov mojej choroby som vyskúšala liečiteľov ako aj lekárov homeopatov. Všetci ma odmietli liečiť. Vraj v organizme mám veľmi krehkú rovnováhu /v rámci svojej choroby/,takže mali obavy do toho zasahovať akýmkoľvek spôsobom. Sama sa zaoberám prírodnou liečbou, po skúsenosti, vďaka ktorej som mala syna. Pomohla som aj svojim priateľkám. Čiastočne som si spomalila priebeh choroby/môj osobný názor a možno len subjektívny/. Ale mám obavy radiť niekomu cez internet ak ho osobne nepoznám a on nepozná mňa. Nenapísal si o sebe nič.Máš lupus? Máš osobné skúsenosti s prírodnou liečbou pri tomto ochorení? Koľko máš rokov? Povedali ti lekári, že pravdepodobne zomieraš,ale ti nemôžu pomôcť? Alebo ,že nemôžeš mať túto chorobu lebo už s ňou žiješ pridlho? Myslíš si, že rodičia chorých detí na tomto fóre by neurobili pre svoje choré dieťa aj to posledné? Lenže experimentovať pri tejto chorobe je nebezpečnejšie ako pri rakovine. Mám to vyskúšané na sebe.Brala som výťažky z hlivy ustricovej, používala droždie Tebi/pivovarské kvasnice/, obyčajné droždie, ovsené vločky priam zbožňujem......

RNG

Ak verite nazoru lekarov ze na potlacenie symptopmov tzv autoimunnych chorob je spravne potlacit prirodzenu imunitu tela miesto toho, aby nasli pravy dovod zdanlivo bizarne sa spravajuceho tela,zatial pre nich neznamy patogen, proti ktoremu sa telo brani nicenim zdanlivo zdravych buniek, tak sa len drzte rad lekarov sucasneho hlavneho medickeho smeru.

Vyskumnici-lekari a mikrobiologovia- ale uz nasli viacero pravdepodobnych pricin roznych autoimunnych chorob.
Spomenul som boreliozu, ale su tam aj ine patogeny, Mykoplazmy na artritidu a osteoartritidu, vyrusy na rozne nervove poruchy atd.
Verim, ze pojem autoimunne bude v blizkej dobe len spomienkou na minulost podobne ako zaludocne vredy z nervozity, liecenie ortutou , amputacie miesto vyliecenia, (to este dodnes robia...), pouzivanie jedov do tela miesto posilenia prirodzenej funkcie tela atd.

beata

MAGA!
Ja som mala málo bielych krviniek/1500-3000/ vyše 14 rokov. Nepomáhali mi vitamíny, brala som neustále Pyridoxin. Nepomáhali ani Prednisonove nárazy.Žila som celkom v pohode bez väčších problémov. Nikdy som sa neusilovala o ich zvyšovanie ani posilnenie imunity. Pre nás lupusákov je to nebezpečné. Odmietol to aj môj imunológ.Ich počet sa mi zvýšil až po podaní imunosupresív pri zhoršení môjho zdravotného stavu.Nechala by som to na rozhodnutie reumatológa a imunulóga.
Prosila by som,ak by sa mi niekto ozval,kto je na celom invalidnom dôchodku s lupusom, aj anonymne a s akými problémami a liečbou.