opustil ma

Príspevok v téme: opustil ma
goga

Po dvadsať ročnom manželstve ma opustil manžel.Pre mňa to bol šok, lebo jeden deň som sa dozvedela že ma priateľku(ja som mu na to prišla) a druhý deň sa k nej odsťahoval. Nič som netušila, alebo som si to nechcela pripustiť.Mohol sa tak dlho pretvarovať, milovať sa so mnou ako keby nič??? Ubehli tri týždne a on sa správa ako keby nikdy so mnou nežil. Neviem to pochopiť a hrozne to boli...Chcela by som to všetko pochopiť, odpútať sa od neho
no niet dňa a hodiny aby som na neho nemyslela. Goga

nashira

Frida ja uz tu prednesok koncim a mam dost Panenky Lusiany skakavej..Dobru noc vsetkym aj tebe Lusiana nech sa ti snivaju sny na tej vyssej a este vyssej urovni na ktorej tronis.

frida

hej, on sa len zda idealny. idealny muz vsak neexistuje, rovnako ako neexistuje idealna zena. ale nastastie sme ludia tvarni a vieme sa prisposobovat.

nashira

Lusiana ako tak citam ty si naozaj z inej dimenzie tak ti chcem pogratulovat a zazelat vela stastia.A chcem ta poprosit ,aby si uz tolko nas nesudila neposudzovala a neriesila.Tazko sa nieco cita ked niesi z fachu a tvoje prispevky su na takej vysokej urovni ,ze tam nesiahame.A vies zi si svoj bezchybny zivot nadalej a nech sa ti dari.

nashira

A exmanzelov otec ma tolko titulov ,ze ich nemate ani vsetci dokopy v rodine.Mama ma konzervatorium ja pedagogicku skolu.A aj keby som bola dcerou predavacky a mala by dobre srdce tak ma to nesere.

anjel

Goga, je aj mne strašne ľuto čo sa ti prihodilo. Ja len tak na margo človek totiž srdcu nerozkáže. Na druhej strane srdce bez rozumu neznamená nič ale je to aj opačne. čo je správne a čo nie. ? Koľko krát sa má človek sklamať aby bol raz šťastný?

nashira

Lusiana tvoje vyjadrenia ma fakt zranuju.....Som z rozvedenej rodiny otec s nami nezil....takze aky vzor...A ex to roztocil az po svadbe.....Si pysna ,ale nemas byt naco......mozno mas IQ ale EQ postradas.

goga

frida nebudes mi verit, ale ja sa vobec na nu nehnevam, tak ma zatial stastie, no a co, len fakt by som chcela poradit kde takych idealnych hladat.

frida

goga, kasli na lusianu, stastny clovek by sa tu nechodil na forum vyblakovat a kazdemu nadelovat, aky je neschopny a ze si za vsetko mozeme same. ja som tu preto prestala pisat, nebudem vysvetlovat niekomu, kto ma nepozna a kto sa ani nesnazi pochopit. chvasce sa, aka je ona mudra a prezierava.... aby sme ju tu o 5, 10 rokov nemali, aj ked pod inym nickom s podobnymi problemami.

nadka

lusiana -prepac, ze sa pytam, ale mate s muzom deti?
a este sa pripajam k ostatnym pisatelkam, ktore ti zdoraznuju - nikdy nehovor nikdy a za nikoho nedavaj ruku do ohna. So svojim sebavedomim raz isto padnes na hubu,aj ked ti to neprajem, ale tak to v zivote bohuzial chodi.