opustil ma

Príspevok v téme: opustil ma
goga

Po dvadsať ročnom manželstve ma opustil manžel.Pre mňa to bol šok, lebo jeden deň som sa dozvedela že ma priateľku(ja som mu na to prišla) a druhý deň sa k nej odsťahoval. Nič som netušila, alebo som si to nechcela pripustiť.Mohol sa tak dlho pretvarovať, milovať sa so mnou ako keby nič??? Ubehli tri týždne a on sa správa ako keby nikdy so mnou nežil. Neviem to pochopiť a hrozne to boli...Chcela by som to všetko pochopiť, odpútať sa od neho
no niet dňa a hodiny aby som na neho nemyslela. Goga

goga

vivibaha, ja si pomaham vetou, ze vsetko zle je na nieco dobre a mozno nas caka nieco lepsie. Tak vydrzme!!!Drzim palce! Kolko mas rokov?

kalija

nie zmena postavy aby on praskol, ale hlavne kvoli sebe. Naco pestovat jeho jesitnost.
Skor nech po case nadobudne dojem a pripade mu postrc info cez "dobru" kamaratku, ze rozchod ti naramne prospel, ze ti otvoril nove moznosti.
neboj, tem moj ex sa vecne kadekoho vypytuje ako sa mam.

kalija

no mila cicus, asi mas v niecom pravdu.kazdy mame nejake tie chyby, ale je to aj o tolerantnosti a egoisme zaroven. Vacsinou v prvej faze manzelstva ( deti) zena dava do vztahu podstatne viac ako muz , cas, zdravie,...v druhej faze akosi opravnene caka, ze sa jej vlozena energia vrati. A tu NIC. Citi sa oklamama, zneuctena, podvedena.
tvoj otec je chlap, takze jeho vyjadrenie, nech je akokelvek mudry, beriem s rezervou. Zeny daleko viac znasaju a trpia vykyvy a vylevy svojich muzov a nejdu hned za inymi chlapmi. je to o zodpovednosti.

goga

Cicus Tvoj otec je asi medzinarodny expert na vztahy a Ty si po nom ta najchytrejsia optimisticka misska:-))Sak jablko nepada daleko...

cicus

Ked su vo vztahu dvaja,vzdy nesu aj dvaja vinu za jeho rozpad. Tot citat mojho otca, ktory je zenaty 45 rokov na moj rozchod s expriatelom. Preto, ze si nie ste schopne udrzat chlapa, teraz nanho nadavate...Chudery. Ake asi ste, ked ho radsej namoci do inej, nez do vas. Urcite optimisticke a usmievave missky.

vivibaha

Som veľmi nešťastná.Som rozvedená 5 rokov a mám jednu dcérku.Manželstvo skončilo kvôli manželovmu alkoholizmu a milenkám.Oporou mi boli rodičia, ktorí mi veľmi pomáhali, ale teraz sa to totálne všetko zrútilo.Pred tromi mesiacmi som sa dostala do vzťahu s mužom , ktorý bol odo mňa starší o 25 rokov, poznali sme sa dlhšie už z videnia, ale v tú dobu sme sa dali do reči a zistili sme že si rozumieme, máme si čo povedať. On bol sám, manželka odišla do zahraničia, kde si našla iného , ešte stále bol ženatý ale rovod chcel dotiahnuť do konca.Tento vzťah som tajila pred rodičmi, lebo som vedela, že oni s tým nebudú súhlasiť.Pred dvoma týždňami nás spolu videli a odvtedy som mám zo života peklo. Nedajú si nič vysvetliť, vzťah som ukončila, zostala som sama.Pre nich som mrtva, lebo som im ublížila. Lenže ja som im nechcela ublížiť,chcela som, aby sme konečne boli šťastné a takto to dopadlo.Niekedy mám chuť skončiť so všetkým, ale drží ma tu moja dcérka, moje zlatko.

[zruseny12]

goga nemas za,co.ja som uz vela krat povedala,ze sa k mojmu rozvodu atd.nebudem vyjadrovat,ale nejde to...neda mi aby som aj ja nemohla napisat a povedat si pravdu...a Ty presne ako kalija pisala,venuj sa sebe a vsetkemu okolo,len nedavaj jemu na javo,ze sa trapis...presne,ONI KED SU ZAMILOVANY NEVIDIA NIC LEN TU MILENKU A POSTEL...VSETKO VIDIA RUZOVA,ALE VELA CHLAPOV SA STOHO PREBERIE,A NIEKEDY JE UZ NESKORO...PRAJEM KRASNY VECER.

goga

kalija, Ty si super baba:-))
Tak po skuskach zacinam makat na svojej postave, ze ani ja sa po pol roku nespoznam, taka budem sexica a ked sa mu odkrvi, nech banuje jaku sexbombu opustil :-))

kalija

GREAT,
prestavanie bytu....tak ze ked si zase pride zobrat nejaku handru, nech netrafi do svojej skryne.
Seba neprestavuj, nech si nemysli, ze to robis kvoli nemu.
Zacni chodit do fitka, nielen kvoli postave ale aj kvoli vlastnym nervom, ak nemas s kym, tak sama....
robis VS, teraz je asi tazke sa sustredit..tak si povedz 10 min vydrzim..a zase trochu neskor dalsich 10 min.
rozhodne s nim nekomunikuj typu: preco, co ti chybalo, ....iba sa budes ponizovat.
Ber ho ako vzduch.
Necakaj, ze zacne rozmyslat nad vasim vztahom skor ako pol roka. To je dokazana doba , kedy chlap nie je schopny normalne rozmyslat. Po min. pol roku sa mu zacne precistovat hlava a tym dojde k postupnemu prekrveniu, To je znak , ze konecne jeho mozok ma kyslik.