opustil ma

Príspevok v téme: opustil ma
goga

Po dvadsať ročnom manželstve ma opustil manžel.Pre mňa to bol šok, lebo jeden deň som sa dozvedela že ma priateľku(ja som mu na to prišla) a druhý deň sa k nej odsťahoval. Nič som netušila, alebo som si to nechcela pripustiť.Mohol sa tak dlho pretvarovať, milovať sa so mnou ako keby nič??? Ubehli tri týždne a on sa správa ako keby nikdy so mnou nežil. Neviem to pochopiť a hrozne to boli...Chcela by som to všetko pochopiť, odpútať sa od neho
no niet dňa a hodiny aby som na neho nemyslela. Goga

frida

presne taky pocit mam - to je ta, co berie nasim detom otcov.
a cicus, aj ja som atraktivna, uspesna v praci, zarabam takmer tolko, kolko moj muz.
a moja, uz sa mi tu chodi vyplakavat z tej svojej uzasnej lasky, uz na nu nadava a je nespokojny.
problem je v tom, ze ja mu uz neverim.
darmo budeme cicus, ci lusianu presviedcat, ona sa sama raz presvedci..... dockaj casu....

goga

vivibaha, ty si este mlada kocica, este tolko toho mas pred sebou, nehovor si ze ta stretava len nestastie aby si si ho neprivolavala! Zameriavaj sa na pekne veci. Tes sa aj z toho ze napr. vyslo slnko po sychravych dnoch, vystiskaj si dieta, kup si nieco pre seba a nieco pekne si naplanuj. Zacni malickostami.S rozvodom si uz vysporiadana? Alebo Ta trapi len ten vztah so starsim muzom alebo ze si sa pohadala s rodicmi???

goga

Cicus ja si myslim o tebe ze Ty si ta co si nechava macat od zenatych muzov a trafena hus zagagala, nie??? Jak vies ze nie sme atraktivne??? Predstav si ze mam lichotky na dennom poriadku hlavne od kolegov v praci aku mam dobru postavu, ako dobre vyzeram a pod. V skole mi dokonca nadbieha 25 rocny chalan(az mi je to smiesne-to vies materinske city uz k nemu citim) takze asi tak zle nevyzeram :-)) Takze Ti to nevyslo.

vivibaha

Goga, mám 31 rokov, a som zúfalá.Len kedy bude to dobré, mna zatiaľ stíha všetko zlé. Toľko nešťastia a smoly nemá asi nikto ako ja. Som smoliarka.

jogina

pre frida :tiez mam ten pocit ,az ma to vytaca taketo reci , a to ako ze zana na materskej nakoji svoje dieta a potom je veget , nechcem sa nikoho dotknut ,ale mi to pripada ze toto moze napisat iba zena co tie deticky este nema.

jogina

pre frida :tiez mam ten pocit ,az ma to vytaca taketo reci , a to ako ze zana na materskej nakoji svoje dieta a potom je veget , nechcem sa nikoho dotknut ,ale mi to pripada ze toto moze napisat iba zena co tie deticky este nema

jogina

pre cicus : kolko kniziek siuz popapkla? tak si mala spapat aj taku co sa v nej pise ,ze kazda mame v zivote dane nieco ine , kazda sme vychovana inak .a ze zivot sa neda nalinajkovat ako si to tu popisala,

cicus

goga, asi to tak bude. Teba muz odkopol po 20tich rokov, nasi su spolu 45. Nieco to hovori o charaktere ludi, vsak? Ty tou expertkou bohuzial nie si...Starat sa o seba - skola, vzhlad, si sa mala, ked bol chlap este s tebou, teraz to uz je asi neskoro. Bola by si mu vzacnejsia, keby si sa o seba viac starala. A nemyslim si, ze prva faza manzelstva maju byt deti. To je totalna hlupost, potom to aj tak vyzera...prve roky maju dvaja stravit sami, navzajom sa dobre spoznat, preskakat cez nieco. ked si niekto zoberie 22 rocneho usiaka, nemoze cakat, ze sa nezmeni, treba si zobrat vybureneho, starsieho. Deti su az dalsia etapa v manzelstve, dalsi level, nieco uplne ine, po detoch sa vsetko zmeni a kym ti dvaja nemaju poriadny vztah a ujednotene nazory a podobne, je nepravdepodobne, ze ked pridu deti budu sa vediet zlavit a dohodnut, to treba predtym. A tipujem, ze ked je zena s detmi z rokov doma, muz nesedi so zalozenymi rukami, ale maka v robote, aby ich zivil, tak co kalija tu vravis, ze muz neinvestuje svoj cas do rodiny, aby sa mali dobre...Zeny trpia nalady svojich manzelov preto, lebo nemaju bubaky a radsej sa daju fackat a znasaju milenky, lebo si uvedomuju, ze bez chlapa by boli pod mostom. X rokov trcali doma, v penazenke ani halier, su totalne zavisle, preto drzia hubu a krok.