opustil ma

Príspevok v téme: opustil ma
goga

Po dvadsať ročnom manželstve ma opustil manžel.Pre mňa to bol šok, lebo jeden deň som sa dozvedela že ma priateľku(ja som mu na to prišla) a druhý deň sa k nej odsťahoval. Nič som netušila, alebo som si to nechcela pripustiť.Mohol sa tak dlho pretvarovať, milovať sa so mnou ako keby nič??? Ubehli tri týždne a on sa správa ako keby nikdy so mnou nežil. Neviem to pochopiť a hrozne to boli...Chcela by som to všetko pochopiť, odpútať sa od neho
no niet dňa a hodiny aby som na neho nemyslela. Goga

lusiana

Soraja, napisala si, ze chodil s priatelkou. Je rozdiel, ci spolu pred svadbou zili 8 rokov, alebo chodili...Jeden rok byvania spolu je priblizne jeden mesiac chodenia, aspon to si myslim. A ty si vydata ako dlho, ze si taka chytra jak radio?:)

Soraja

lusiana tak v tomto s tebou nesuhlasim, ludia sa menia pod kazdodennym vplyvom udalosti, menia svoj pohlad na svet. A "formuju" sa. Ci uz k lepsiemu, alebo horsiemu. JAsne, ze kazdy ma svoje dobre aj zle vlastnosti, to je normlane, ale nemylsim si, ze sa ludia beru po par mesacnej znamosti, ked si s niekym par rokov, poznas ho aky je. Keby sa ludia nemenili, nestavali by sa taketo veci. Bratranec chodil s priatelkou 8 rokov. Vzali sa a manzelstvo im stroskotalo. Zmenila sa na nepoznanie. NIe hned,ale casom. Stava sa. NIkdy sa dopredu neda odhadnut, ako clovek dopadne.

Soraja

lusiana tak v tomto s tebou nesuhlasim, ludia sa menia pod kazdodennym vplyvom udalosti, menia svoj pohlad na svet. A "formuju" sa. Ci uz k lepsiemu, alebo horsiemu. JAsne, ze kazdy ma svoje dobre aj zle vlastnosti, to je normlane, ale nemylsim si, ze sa ludia beru po par mesacnej znamosti, ked si s niekym par rokov, poznas ho aky je. Keby sa ludia nemenili, nestavali by sa taketo veci. Bratranec chodil s priatelkou 8 rokov. Vzali sa a manzelstvo im stroskotalo. Zmenila sa na nepoznanie. NIe hned,ale casom. Stava sa. NIkdy sa dopredu neda odhadnut, ako clovek dopadne.

Soraja

goga

beriem to lusiana. ja tiež hľadám v čom bol problém. s tým problémovým typom to máš pravdu, ale zlý výber vyplýval z mojej neskúsenosti a najivnosti že ho zmenim a pod.

lusiana

Soraja, manzel ma 40 rokov, roky spolu zijeme, hadam sa uz tak strasne nezmeni...Ludia sa nemenia, treba si ich vsimat, ono tie zle vlastnosti sa ukazu viac ci menej uz na zaciatku.

lusiana

goga, podla toho, co pises, ten tvoj bol problemovy od a po zet od zaciatku, ale ty si si ho vzala i tak...Stastie na chlapov? To asi ano, ale ja som si toho svojho vybrala a otukala, ako som pisala, nezdrapila som prveho. Nuz milujem ho, to je jasne, ale presiel vyberom. A samozrejme ma rmuti, co sa ti stalo, je to hrozne, aby si si nemyslela, ze som sebecka bestia. Ja sa len snazim vyvarovat chyb.

Soraja

lusiana ja by som za nikoho ruku do ohna nedavala. Clovek sa dokaze rychlo zmenit a nikdy nevies co bude o rok alebo o dva. JA som sama zazila premenu jedneho cloveka k nepoznaniu a odvtedy viem, ze vsetko s amoze zmenit v jednej sekunde, ani nezaregistrujes ako.

lilimimi

gogo,si dobry clovek,velmi ti fandim a hoci sa nepozname,iba z toho,co tu pises-aj ja ta mam rada!verim,ze sa vsetko na dobre obrati a to,co ti chyba-ta opora a vsetko ostatne-raz to opat budes mat.je mi smutno z toho,ze je tolko zien,ktorym chlapi takto ublizili"(.zial,neda sa ti inak pomoct,iba sa aspon takto porozpravat.tych ludi,co ti tu pisu neprijemne veci si prosim nevsimaj,asi sa nevedia vcitit do tvojej situacie...
dobru noc vsetkym