Po dvadsať ročnom manželstve ma opustil manžel.Pre mňa to bol šok, lebo jeden deň som sa dozvedela že ma priateľku(ja som mu na to prišla) a druhý deň sa k nej odsťahoval. Nič som netušila, alebo som si to nechcela pripustiť.Mohol sa tak dlho pretvarovať, milovať sa so mnou ako keby nič??? Ubehli tri týždne a on sa správa ako keby nikdy so mnou nežil. Neviem to pochopiť a hrozne to boli...Chcela by som to všetko pochopiť, odpútať sa od neho
no niet dňa a hodiny aby som na neho nemyslela. Goga
opustil ma
Dik za podporu mariaa. Hej mame jedno dieta skoro uz dospela kocka.Ja viem ze to musim zvladnut, len mi to je strasne luto vsetkeho spolocneho co sme spolu prezili a ze tie krasne veci v zivote uz nebudem prezivat a tesit sa spolu jak som si to stale predstavovala ruka v ruke az do staroby... a strasne mi ho je luto jak moze byt taky slepy, ze sme si fakt mohli uz len uzivat zivota a on sa ide starat o dve cudzie deti...ale uz sa nelutujem, 1.ciel:idem si prerobit byt. Asi fakt daco na tom bude ze chlapi po 40-ke menia zenu a zeny nabytok :-))
najhorsie na tom je,ze clovek by aj zabudol casom na to,ale ludia sturaju do veci do ktorych im nic nie je.Nevedia nic,co medzi tymi dvoma bolo,nic...myslim ,ze to robia len TY ktory to cloveku nikdy nepriali a nepraju ani dodnes,len sa pretvarovali...a preto ja uz sa tymi vecami nezaoberam,ale na to sa musis pripravit...Prajem Ti vela stastia,aby si to zvladla.
no dlho s nim nebola,tak este nevies ako to dopadne,len aby za chvilu nestal pred Tebou a neprosil o odpustenie,zaciatky a zamilovanost byva vzdy krasna vec,len pockaj aby neurobil aj jej toto po case...je to vsetko vo hviezdach.Presne,oni svoju slabost,ze sa nevedia ovladat nakoniec zvedu na zenu.Moj ex si zacal prakticky ked som bola tehotna na rizikovke,zo zaciatku si asi len chcel uzit a potom uz jak to prasklo tak zacal hadzat spinu na mna,porovnaval mna s tou svojou,a to bola 18-nast rocna maturantka.Ja som bola po porode a zvela starostami,lebo sme som mala dieta....no hrozne,Ja som behom tyzdna schudla z 62kg na 52kg.Hlavne sa nevzdavaj,a deti mate?
nezacni sa moc dlho zaoberat, preco ona, ci je lepsia.
Na Slov. je 50% rozvodov, To by podla toho 50%ludi stalo za hovno?
U chlapov to funguje nasledovne.
Vzdy su schopni prekrvit iba jednu cast, alebo vtaka alebo mozog.
Po 40tke potrebuju viac podnetov na ten isty vykon, to znamena ze tej svoje zene potrebuju este dalsi impulz, aby im fungoval. Samozrekme, nemozu priznat, ze je problem u nich ale na vine je ich zena.
Ten moj ex uz ma popri tej svojej uz dalsiu druhu. A preco ?? Vsak tak bola lepsia , milsia.....ako ja, tak preco ??
napisala som ti mail.
Mas pravdu na tie narazky na rozvedene zeny a preto neznasam ten vyrok ze na rozvode maju chybu obaja a hlavne take ze ta druha musi byt lepsia v posteli alebo vie lepsie varit a pod. keci.Ako keby fakt s nami zili a mozu hodnotit.Za to, ze si potrebuju nieco dokazovat, aki su este ziadani, alebo za ich slabosti sme nakoniec my tie zle.Aj ten moj si zatial chodi postupne pre veci tvari sa ako keby len z prace prisiel,nie je absolutny citlivy a vnimavy.Ja to asi svojim rozumom nepochopim. Vyplyva mi z toho ze je jeden velky narcista, ktory ma rad len sameho seba. Neviem si predstavit ako to dopadne s tou druhou, ako som spominala je starsia odomna s dvoma detmi a vraj ho lubi viacej ako svojho prveho muza, obskakuje ho a pod.On fakt asi potrebuje k sebe opatrovatelku.Len by ma zaujimalo ci aj nieco on jej dava(citovo myslim)
A priprav sa aj na kamaratky a spolocnych znamich,vtedy Ta nesklame len manzel,ale aj vela ludi okolo Teba,jedine,ze mas okolo seba len dobrych ludi...Mozno Ty taku smolu nebudes mat,ani Ti ju neprajem.Ja som sa stala aj tercom,takych posmeskou,ZE,KTOVIE CO SI ROBOLA,ZE SI NASIEL INU...a take podobne hluposti...a kazdy bol a je dodnes naramne mudry ako keby z nami spali aj v posteli atd.Chlap si najde kur....a zena to odskace v kazdom pripade,ci moze za to ci nie...a v tom je zivot tiez nespravodlivy...
Toto prave musis kontrolovat,chapem Ta,viem ake to je,ale ak mu ukazes,ze sa trapis a on je sv....dovoli si k Tebe viac.Daj mu najavo,ze Ti zalezi na Vasom manzelstve,ale neplac...a neponizuj sa.Viem ja to mam uz za sebou tak sa lahko radi,ale pisem len z vlastnej skusenosti...a ked s nim nebude rady,jednoducho nepodpisuj nic...a to,ze budes plakat je normalne,len pred nim neplac.chlapi su chladne sv...CEST VINIMKY,a tych je velmi malo.Mne sa ex stale len vyhrazal,ze poda ziadost na rozvod,aj mojim rodicom pisal,ako sa neda so mnou dohodnut atd.Ale on sa chcel tak dohodnut,ze podpisem ,co on bude chciet,aj tak som potom podpisala,ale o rozvod som podala ja.On len mal plno reci.Tak zase som vymenila zamok,aby ma prestal obtazovat,lebo on to chcel tak,ze odide odomna a syna a bude si chodit pre veci kedy sa mu zachce.Tak to som mala dost,vymenila som zamok dala som mu kluce jeden den aby si zobral co chce z bytu,a AHOJ......Ale bolo mi nanic,lebo som ho stale milovala,len som to nedala na javo,lebo stale toho predtym zneuzival.Este si povedal TY MA MAS VELMI RADA KED PRE MNA TOTO VSETKO ROBIS...A tak po rozvode,zacal za mnou chodit ako keby sa nic nestalo,a ked bral syna von.Tak ho zaujimalo CO ROBI MAMKA DOMA SAMA?Takto sa stale vypytoval syna,a syn ho prezradil,lebo prave zacal rozpravat,a opakoval jeho otazku ako papagaj.Tak ,tak som sa dozvedela,ze si ho berie len koli tomu aby vedel,co robim atd....A vtedy som pochopila,ze je obycajny sv...tak som mu uplne zarazila sa zo mnou stretavat.No je toho vela este,ale nebudem to vypisovat,a dodnes klame.Pre mna ten chlap neexistuje a i keby bol jediny na svete,tak ho obidem na daleko.Ale,je pravda,ze mam krasne spomienky....Budem Ti drzat palce.
preco nechces aby videl ze ta to trapi? len nech ma vycitky svedomia! ked im pominie ta "velka laska" bude sa zozierat tym, ze sa mal dobre a este ti dokonca takto ublizil. ty si nic zle neurobila, kludne prejav svoje city.
aj ja sa toho vsak veeelmi bojim, najradsej by som bola cely ten cas v bezvedomi a prebrala sa uz rozvedena :-) ale to sa neda.
No goga,este sa priprav na rozvod.Obrn sa pevnymi nervami,lebo ked sa k Tebe chova ako k cudzej tak urcite aj rozvod bude drsny...a nikdy nepodpisuj pepiere kde Ti nieco nesedi,ja som to urobila,lebo som uz chcela mat pokoj,a spoliehala som sa na spravodlivost v zivote,ale omyl.SPRAVODLIVOST v zivote neexistuje.A velmi som si Tym ublizila a znicila POVEST.Mala som maleho syna o ktoreho som sa musela starat chcela som mat klud,tak som podpisala papiere kde nebola pravda,a povedala som si,ze zivot ukaze,ALE TYM SOM SI LEN POSKODILA....A VELMI...ale TY si uz dost mudra na to aby si to urobila,ja som mala vtedy okolo 22rokov.
LUSIANA-asi je fakt stastna zena,ked takto pise,len nema do toho zatahovat rodicov,lebo aj moj ex bol gentlmen,nepil,vsetok volny cas travili sme spolu,ked bol este na vojne tak koli mne utekal z vojny.Kazdy den mi hovoril ako ma miluje.A casom sa zmenil na nepoznanie.A urcite som si ho nevyberala podla svojho otca....ale asi je stastna ked tak pise,a este nezazila nic pododne,ani jej to neprajem,ale je to otazka casu...ale urcite jej to neprajem.Ja som si povedala,ze uz budem mudrejsia a viac sa mi nic take nestane,a cim je clovek opatrnejsi tym viac sa mu nedari...proste raz mame kazda svoj osud a tomu sa nevyhneme.