opustil ma

Príspevok v téme: opustil ma
goga

Po dvadsať ročnom manželstve ma opustil manžel.Pre mňa to bol šok, lebo jeden deň som sa dozvedela že ma priateľku(ja som mu na to prišla) a druhý deň sa k nej odsťahoval. Nič som netušila, alebo som si to nechcela pripustiť.Mohol sa tak dlho pretvarovať, milovať sa so mnou ako keby nič??? Ubehli tri týždne a on sa správa ako keby nikdy so mnou nežil. Neviem to pochopiť a hrozne to boli...Chcela by som to všetko pochopiť, odpútať sa od neho
no niet dňa a hodiny aby som na neho nemyslela. Goga

Soraja

ahoj babenky, akosi mi odisiel net doma, mame nejaku poruchu, tak som sa sem dostala az z prace. Goga, ako sa dari? Paci sa mi, ako si to zobrala, si spravna zena. Neutapas sa v ziale, aj ked ta to boli, ale chces si zit svoj zivot aj bez neho. Si silna a viem, ze to zvladnes. Este ta pride prosikat, uvidis. &ja som to zazila na vlastnej kozi (sice sme neboli manzelia)-ale klacal a kolenach a prosil. Ale smola, bolo neskoro a nikdy by som mu neodpustila vsetko co mi urobil. Da sa zit aj bez takeho sviniara a dokonca sa da zit este lepsie. Jedneho dna spoznas cloeka, ktory si tvoju lasku zasluzi a uvidis, bude aj ta staroba ruka v ruke a tesenie sa z vnucat. A netreba pocuvat okolie o rozvedenej zene a podobne.
Ked nastane rozvod, drz sa, neplac pred nim, je to to najhorsie co mozes urobit. Aj ked ta to bude stat velmi vela sil, ale ty to dokazes, nedaj mu najavo, ako ta ranil, je to sviniar, aby to nezacal este zneuzivat.
A pozeram, ze nam tu pribudla dalsia najmudrejsia, co uz. Su aj ludia, ktori sa dokazu prizivovat na cudzom nestasti a trepat hluposti. ale taki ludia tu vzdy boli a aj budu. Aj ked ma to nenormlane rozculuje, taketo reci sproste od primitivok, ktore su tie najdokonalejsie,ale zbytocne sa rozculovat...

mariamaria

baby ,naco sa rozculujete nad takymi "dievcatkami" ,co su najsamlepsie,najkrajsie a najmudrejsie???hahaha...oni ked to raz zaziju ,tak potom si budu tukat na cielko...hm...

ja som s manzelom 3roky taktiez Mariaa...a mame aj dietatko...a neustale sa bojim a dufam ,ze mne sa to nestane...ale ratam s tym...neprivolavam to ,ale bojim sa ako kazda zena ,co ako tak pozna ako to vo svete chodi...ze take ako Lusiana a Cicus nam raz "vezmu"chlapov...ale ved tych nasich chlapov omrzia aj take po case...len oni to este nevedia...keby som sa mala ja zbalit za kazdym ,ked mam ponorkovu chorobu ,tak to by som tu uz nebola pred 2rokmi :)ale som...ide o to ,ze vo vacsine pripadoch ,my zeny ostavame aj keby kamene padali z neba na nas...ale chlapi to maju vsetko jednoduchsie...deti ponechaju nam a oni si vezmu akurat tak svoj penis a podme na vec...no dosledky nevidia...az neskor a mozno uz neskoro...smutne,ale je to tak...

drzim Vam palce...a hlavu hore...zivot ide dalej...a pojde lepsie bez somarov

nashira

A este od takych mudrlantiek ako je cicus ,alebo lusiana to vsetko povazujem za provokaciu.Je to ubohe a naozaj trapne.Len sa pozrite okolo seba takych okolo nas je egocentrickych a najmudrejsich zien sveta a nech su a taraju a taraju o tom ako to najlepsie vedia a ako to oni dokazali a my nie.....no ved je to smiesne ked sa tu taka naparuje ako moriak.....

[zruseny17]

cicus-podla mna si hlupa a naivna krava,ktora absolutne nema sajnu o tom aky je zivot,evidentne si este nic v zivote nezazila.Alebo si zijes zivot ako z romanu s dokonalym chlapom a popri dvoch detoch stihas karieru,viest domacnost a este pri tom vsetkom vyzerat ako misska.Takze my obycajne,neatraktivne,hlupe zeny-matky skladame pred tebou klobuk.

nashira

Ahojte dievcence!Cicus je cista Lusiana.To je sorta Barbie a Ken a urcite raz budu mat spolu krasnu chou chou.Tak uz ako si pisala Frida nema zmysel nieco takymto zenam vysvetlovat.A o 20:30 uz si hrejem s nmanzelom perinku a uspavame maleho nezmara tak do 22:00 ked sa podari.A v sobotu a nedelu chodim na brigadu doobeda.Tak ,aby som aj vstala.Teraz mam manzela co mi velmi pomaha a mozem sa spolahnut.Sme spolu 3roky a je to pekne.Vobec nieje z uzasnej rodiny ,ale vobec to na nom nepoznat prave naopak snazi sa ,aby on mal dobru rodinu.Tym chcem povedat.....,ze muz z "usporiadanej rodinky" nieje zarukou dokonaleho ,alebo uspesneho manzelstva.Prveho muza rodicia nepili a on chlastal.Terajsieho manzela
rod. su alkoholici a on nepije vobec tak si vyber.

[zruseny12]

cicus,myslim si,ze to co Ty pises su len totalne hluposti ktore su v romanoch.Ale zivot je o niecom inom,asi este nie si zivotom tak otrkana...preto tak pises.ZENA MOZE BYT KLAUDIA SIFER,A KED RAZ CHCE CHLAP OD NEJ ODIST TAK ODIDE.A,ze niekto trpi pri chlapovi,nezabudaj,ze ked ma aj deti tak asi aj preto.Nerobi to len pre seba.Asi si este velmi mlada a nevies co je zivot....ved kazde manzelstvo sa zacina VELKOU LASKOU....A co hovori Tvoj otec,s casti ma pravdu,ale nie uplnu,lebo viem,ako to zacalo u nas...ja som chodila po nemocniciach atd.a on si uzival.Ked ex ochorel a vies s coho?Z KUR.... DOSTAL LUPENKU,TAK SOM SA O NEHO STRALA,AJ ETSE KED BOL NA VOJNE.Jemu potom tak stuplo sebavedomie,a mal sa tak dobre,ze si jednoducho chcel uzivat,A KEBY SOM MU NEBOLA PRISLA PO ROKU NA TO MOZNO BY MA TAK TAHAL ZA NOS AJ 5ROKOV,ale ked mu to nevyslo tak zviedol vsetko na mna...tak co tu budes pisat,ze za to mozu obidvaja...kazdy ma svoj pribeh a vie najlepsie,ako to bolo.Ty budes presne s tych ludi ako som uz pisala goge,co len ohrnaju nosom nad rozvedenymi,len NEHOVOR HOP KYM NEPRESKOCIS.Uz som takych poznala,a poznam-Mne sa chychunali a nedopadli o nic lepsie.Tak nesud ked nevies nic o uRCITYCH pripadoch...a verim tomu,ze vela zien keby malo kde ist a malo by moznost pracovat,slo by bez rozmyslania,zeny su vyslovene tu vykoristovane,su doma nedobrovolne kolko krat by sli do prace a nemozu,a chlapi si potom viac dovolia,lebo vedia ,ze si mozu dovolit...no nebudem to vypisovat,lebo je to zbytocne,,,ale zena by mala byt viac cenena,nie len chlapom ale aj STATOM.

vivihaba

Ako im to mám povedať, keď ma nenechajú ani otvoriť ústa, aby som im to povedala. Skúšala som im to vysvetliť tisíckrát, ale bez úspechu.Vraj by som mala byť ticho a ľutovať to čo som im spravila.Lenže keď som ticho, je zle, lebo neoponujem, keď sa zase ozvem tak je zase zle, tak ja už neviem ako si k nim nájsť cestu.Skúšala som kadečo.Sľubovala, prisahala a nič, úspech žiadny, lebo oni mi vraj už neveria.Som úplne bezradná.prosila som ich aj o poslednú šancu, ale tú mi nedali ani nedajú. Myslím si, že keby ma mali až tak radi, tak by tom urobili a dali by si to vysvetliť.Lenže oni zatiaľ na mňa hádžu aj také veci, ktoré nie sú pravdivé a to ma najviac bolí.Ja viem, že ma chcú ochrániť,ale niekedy to preháňajú. Doteraz som musela robiť všetko podľa nich, ešte aj dcérku vychovávať presne tak ako povedali oni, ako keby som bola nespôsobilá.Mrzí ma, že som mala aký taký vzťah s nimi a skončilo to takto.

goga

vivibaha, tak to takto povedz aj svojim rodicom ako to tu pises. Su to rodicia a neprestanu ta mat radi. Chovaju sa tak asi preto, lebo nechcu aby si si to znova pokazila. Ten vekovy rozdiel bol na nich asi vela.

vivibaha

Goga, s rozvodom som vysporiadaná už dávno,rozvod bol jediným vykúpením z nefungujúceho manželstva,v ktorom ma manžel týral psychicky a aj fyzicky. Bolo to strašné manželstvo, vyvrcholilo to tak, že manžel ma tak dobil, že mi hrozilo ochrnutie. Nejako som sa z toho vystrábila,nabrala som silu a začala som sa tešiť zo života.Tešila som sa z maličkostí, zo vzťahu k rodičom. A teraz prišlo také veľké nepochopenie z ich strany. Keby si to dali aspoň vysvetliť a nesprávali sa ku mne ako k poslednej kurtizáne, ktorá podľa nich ide asi s každým do postele. Pritom to nie je pravda, v mojom živote boli len 2 muži a to takto zostane navždy.