opustil ma

Príspevok v téme: opustil ma
goga

Po dvadsať ročnom manželstve ma opustil manžel.Pre mňa to bol šok, lebo jeden deň som sa dozvedela že ma priateľku(ja som mu na to prišla) a druhý deň sa k nej odsťahoval. Nič som netušila, alebo som si to nechcela pripustiť.Mohol sa tak dlho pretvarovať, milovať sa so mnou ako keby nič??? Ubehli tri týždne a on sa správa ako keby nikdy so mnou nežil. Neviem to pochopiť a hrozne to boli...Chcela by som to všetko pochopiť, odpútať sa od neho
no niet dňa a hodiny aby som na neho nemyslela. Goga

mariamaria

mariaa je to pravda aj ty monique mas pravdu...nemame ich iba hyckat...treba ich aj sprdnut...chlapi nie su iniii ako my ostatne...ci zeny ci deti...treba na nich tak isto ako na vsetkych,nie su vynimky...su len chlapi co maju charakter a potom ti ,co su bez chrbtovej kosti...tka isto sa najdu aj take aj take zeny...jednoducho nic s tym nenarobime...ak chce...mozme sa aj na hlavu postavit a mame smolu...ci stastie,??mozno sa budeme/te mat lepsie...ktovie ,co vas /nas caka ,ak nas ten prvy...ci terajsi opusti..???uvidime...nechajme sa prekvapit...len nechapem preco na nich stale myslime ...aj po tolkych rokoch???naco???naco si tyrat vlastnu dusu???hm???ved si zime svoj zivot a ich nechajme si zit ich zivot...oni urcite o nas ani nezavadia...a ak ano tak z toho dovodu ,ze prisli na to ,co stratili...no bohuzial je to neskoro...takeho chlapa by som uz neprijala ani keby mi milion dal...

ach je to zlozite...dufam ze sa neocitnem v takej situacii...a hlavne ked uz mame dietatko...:) dufam ,ze ten moj je dost vybehany a da pokoj prehreskom...

ja som robila tiez doteraz chyby...bola som az privelmi dobra...obskakujuca a poslusna zienka...lenze som si uvedomila ,ze ak chcem byt takto o 5rokov zrujnovana a unavena sluzka ,tak to nikam nevedie...pomaly zacinam pracovat...staram sa o domacnost a manzela...ale vsetko s mierou ,aby ostal cas aj na mna samu...a ked vidi ,ze som sebestacna a zacala som sa o seba opat starat...tak len gula ocami ,sem tam utrusi poznamku typu ,ze co sa tolko o seba staram...ci mam niekoho...atd...a ze nech mi to neprerastie cez hlavu a nieze si niekoho najdem...lebo ze pridem o vela...o jeho lasku :) no tak aj to mi pozdvihne naladu a tesim sa z kazdej malickosti...a ked nemam naladu dam si levandulovy caj na ukludnenie...a robim co ma bavi,led dietatko zaspinka...a je mi hej...no a niekedy mam depky ,ze ako bolo fajn bez chlapa...ale teraz je to lepsie...stale nieco nove najdem na nasom vzthau...a stale ho treba zdokonalovat...a hlavne zit aj pre seba samu!!!!to je prvorade...chlap je potom taky kludnejsi...a ma pocit ,ze nie je len on ten ,kto moze uletiet...

bgf

ked som sa zoznamila s mojim priatelom bol nastastie rozvedeny ale mal priatelku (ze kamaratku), nakolko tazko ocakavat od 36 rocneho ze nikoho nema, ale sme sa zevraj zalubili a boli sme spolu len 4 mesiace, behal od jednej k druhej ako taky K...., potom sa mu akoze otvorili oci a zostal s tou druhou uz su aj manzelia a maju aj male dieta (mimochodom tretie s tretou a dalsie vyzenil), a vobec to nieje o veku bola odo mna o 8 rokov starsia styridsat rocna zena ktoru nabuchal, a urcite vyzeram o 100 percent lepsie, z jedneho dna na druhy bolo zrazu po laske, este ma aj dohadzoval inemu chlapovi, nikdy by som nemyslela ze zazijem nieco take ponizujuce od chlapa, ktoreho som si pustala do bytu,clovek nikdy nevie co ho caka, sice som s nim bola len 4 mesiace neviem sa z toho spamatat 3 roky,a neviem ci to niekedy dokazem napriek tomu ze som sa vydala,sebavedomie na nule, odchod z prace a nekonecny plac, otraveny zivot kvoli kratkej laske, teraz mam konecne niekoho kto ma rad mna nie kvoli visazi a uz som s tym vobec neratala ze takeho stretnem v tridsiadke, nikdy nevies v akom veku koho stretnes , ako vidis byva to aj opacne mladu necha pre starsiu, ked ju miluje

anjel

Ahojte baby. Ja som vydatá 25 rokov. Dufam,. že mi to vydrží až do smrti. Ale žijem medzi ľudmi vidím čo sa okolo mna deje. Vidim na pracoviskách vzťahy. Tiež sa pýtame prečo. Su to ľudia , ktorých sme už poznali aj pred tým a nikdy sme si o nich pred tým nemysleli že by boli schopní takých vecí. Co ich tomu viedlo? Máme sa ich strániť? Odsudzovať? Napriek tomu že ja nemám také problémy pokušam sa ich pochopiť. Zeby sme boli slabí ľudia a mali nárok na chyby? A čo tak odpustenie ?

[zruseny12]

A nezabudaj na jednu vec:NA KAZDEHO CHLAPA PLATI NIECIO INE...KEBY MAL CHARAKTER TAK TO NEUROBI A KED UZ,TAK NIE TAKYM SPOSOBOM,ZE SI UZIVA KYM MU NA TO NEPRIDU A POTOM JE ESTE CHUDAK...NO TO JE NA SMIECH...

[zruseny12]

moniqa87,kto by Ta za to jazdil,sak tu sa nikto nelutuje,len kazdy pise svoje nazory,a pocity a co prezival alebo preziva,lebo je to velky stress pre zenu.Ale urcite,nie je to len tym,ze sme okolo nich skackali...to je skor charakterom,a urcite som aj ja nebola k ex stale mila,ked potreboval sprdnut tak som to urobila...a naopak...takze nie je to vobec tym,to je proste asi taky osud a s tym mi nic neurobime...a zase pisat,ze sa necitili ako chlapy,no to je ale....a tym ze si najdu inu a opustia aj dieta v tom dokazu ,ze su chlapy,to je mozno Tvoj nazor,ale urcite nie je to tak....nemam co by som dodala....k niektorym nazorom.Ked raz chlap sa ozeni ma sa starat o rodinu,a nie pri prvej sukni stratit rozum...

kikina

odišiel no a ? budem hnusná ale viem že to bolí ale nemožme si za to aj trochu my samé že nás opúšťajú? Plníme im želania skor než ich vyslovia,obskakujeme ich ako slúžky....jasné že hľadajú niečo iné, niekoho kto im dá pocítiť že sú mužmi.Chcú dobíjať a byť hrdí.A čo my? Nemáme čas na seba, posedenie s kamarátkami to je čo, kaderníčka možno za slobodna a koníčky jedine plnenie prianí manžela.Tak nefňukajme a ŽIME ale nie manželov ale svoj život.Hlavu hore,buď statočná a dokáž mu o aký poklad prišiel.Držím palce.kikina

moniqa87

ok, baby, pridam svoj nazor aj ja... neviem ci bude hodnotny, ale pokusim sa nieco pozliepat, vsak mam len 20 rokov a keby som tu isla robit moc mudru tak by ste ma zviezli pod ciernu, zem... ale to co napisem snad nebude az take strasne...
no, tak treba povedat, ze na rozchod alebo rozvod je vzdy treba dvoch... ano viem co mi poviete a viem aj co napisem dalej... tak teda to je taky objektivny nazor a vo vseovecnosti aj ma dost velke percento uspesnosti, ale samozrejme poznam aj vynimky (moja mama, moj vztah ked som bola este pubertacka). otec mlatil mamu a fakt nemozem povedat, ze by nejakym sposobom niesla na tom vinu, ze on bol tyran, no a potom to co som zazila ja, bolo to sice kratke no robila som vsetko preto aby somm vztah udrzala a neda sa povedat, ze by som sa akymkolvek sposobom previnila, ked ma on podvadzal uz takmer od zaciatku (ale to som si asi len ja slepa koza nevsimla ten detail skor)
takze beriem aj to, ze existuju vynimky a ze vsetky zeny nemozu za to, ze ich muzi piju, alebo ich mlatia...
ale este by som sa chcela vyjadrit k tomu, ze ste pisali, ze ste ich cely zivot obskakovali a oni sa k vam potom tak nevdacne zachovali... a nemoze byt chyba v tom ako ste ho zhyckali? moj sukromny nazor je, ze o chlapa sa treba aj starat, to je jasne, ale nie ho az tak hyckat, treba byt nanho odzaciatku aj trocha tvrda, nie len ako medik, usmievat sa a obskakovat ho. neviem, no mozno niektori z nich by pri takomto spravani zdrhli omoc skor, alebo by sa naucili hrat ferovu hru so zenou...
mam len 2,5 rocny vztah a zatial nam to klape, nehovorim, ze sa onho nepostaram, ale zas ked spravi chybu tak si to aj riadne zlizne a to on vie... neviem, mozno som sa zmylila v usudku, mozno raz kvoli tomu zdrhne, ale skor si myslim, ze nie... tak ak mu nesvihne v poistkach, ale tak riadne, tak by som bola rada s nim...
ale mozete brat moj nazor ako chcete, mozete si povedat, ved ma len 20, co ta vie o zivote, ale mozno so mnou aj budete trocha suhlasit, ze jedina chyba ktoru ste kedy urobili bolo to, ze ste k muzovi boli az prehnane mile a nesebecke...
majte sa papa a tebe goga prajem aby si sa z toho co najskor dostala

[zruseny12]

ono sa hovori,ze netraba to vela rozoberat,ja si zase myslim,ze ked clovek ma potrebu o tom hovorit nech hovori,lebo ked,budeme ticho tak nam chlapi prerastu cez hlavu,myslim ty chlapy co nas sklamali...nejde tu o nic ine ako o pomstu atd.ale preco by sa zena nemala OZVAT,ved sa jej to tyka.Ja mam uz to za sebou dost dlho a stale ma prenasleduje ten rozvod,a nebudem ticho,len treba vediet kedy sa ma clovek ozvat,lebo z hlupakmi na jednu cestu clovek nevyjde.A ked ex moze dodnes klamat,tak preco ja by som sa nemohla OBHAJOVAT...len nechapem z akeho dovodu to stale robi,ked kazdy ma svoj zivot.Preslo uz 17rokov a stale ma nejaky problem a to zijeme od seba 890km....toto nechapem...