Male biele vyrážky na penise! Co stym?

xixixixiixixixixxi

Mam take male biele vyrazky z vnutornej strany predkozky a na jenom miestmam taku vecsiu ktoru som objavil ako prvu a potom zopar takych miniaturnych bodiek poradte mi ako sa da toho zbavit mam ist z tym k lekarovi?

nebojte

mam 19, mam take hrcky od nepameti a tiez som pocul ze je to tukoveho povodu. Pametam ze ked som mal asi 14 SOM SA ICH SNZIL VYTLACIT ale neslo to, tak som ich prepichol spendlikom ale nic to nepomohlo iba ma to bolelo ja svina. Najvecsia bolest na svete ked mate spendlik v penise. Ach aky som bol hlupy, ale vtedy este internet nebo taky dostupny. Nic si z toho nerobim a kaslem nato, aso jedina vec co mi ostala. A panici sa nemusia obavat holka si to nevsimne.

pepito

ja to mam tiez. ma to velka cast muzov, neda sa s tym nic robit. pomoct by mohlo obmedzenie mastnych jedal (orechy, cokolada, jedla s vysokym obsahom cholesterolu a pod.) a pravidelne uzivanie zinku, ktory upravuje tvorenie tuku, co je hlavna pricina vzniku tychto vyrazok. mne to pomohlo dost malo. ale lekar mi pri zapale priedusok predpisal silne tabletky proti kaslu. Pri asi 5% ludi udajne vyvolavaju neziaduce ucinky, okrem ineho aj vyrazku, zafarbenie pokozky. to sa mi stalo a prave tam dolu. okrem toho, to sposobilo mensie vysusanie pokozky. bolo to dost neprijemne, aj to svrbelo, tak som tabletky vysadil. zlepsilo sa to a zakratko tie vyrazky zmizli. akoby sa skratka odlepili. tie tabletky som nebral za tym ucelom boli na kasel, ale nakoniec po mensich neprijemnostiach pomohli aj s tymto, na co ale urcene nie su. takze neodporucam to skusat.

smisak

ja mam na konci penisu take male biele bodky akoby vyrazky su take drobne a neboli to ani sa nedaju vytlacit ....maju taku bielo-ruzovu farbu..mam ich aj na predkozke poradte co stym alebo aspon co to je prosim mam 15 a strasne sa hambym povedat to rodicom prosim napiste co to je a ako sa toho zbavyt prosim....

majbik

caute mam taky problem mam biele vyrazky na penise.pod kozou vidno ich pod svetlom dobbre a na vajciach mam take biele vyrazky vyrastaju snich chlpky prosim vas co mam stym robit mam to uz rok je to smrtelne a urologovi stym nejdem hambim sa
dik