Male biele vyrážky na penise! Co stym?

ta tak

cavte bol som s tym u kozneho nic mi na to nedal ze su to masove zlazi a neda sa to odsranit aspon on povedal a ze je to uplne normaaalne ze to ma strasne velaa muzov a este nieje to nakazlive ale vyzeraaa to na piiiiiiiiii.......... a da sa to dajak odstraaanit ????? pls napiste to tuna ja sa dakedy pridem kuknut ALOHA :)

mauroo

martin242 - ake maste? skus napisat neake konkretne...
fordyce spot

uzivam zinok v kombinacii so selenom, jedine nechty, vlasy atd. rastu rychlejsie. . .

krek

ludia, rozlisujte medzi Fordycovymi bodkami a Hirsuties papillaris genitalis...ani jedna diagnoza vsak nestoji za to, aby niekto stresoval...da sa povedat ze ide o bezvyznamne nedostatky :)... blizsie tu: en.wikipedia.org
a tu:
en.wikipedia.org

martin242

Pokiaľ sú útvary veľké ako špendlíková hlavička, jedná sa naozaj len o estetickú chybu krásy - sú to mazové žľazy.
Najčastejšie bývajú na záhybe žaluďa, na semenníkoch i na tele penisu.
Dajú sa odstrániť masťami, laserom alebo skalpelom.
Pokiaľ sa vám na genitáliách vytvárajú väčšie hrčovité mäsité útvary, jedná sa o kondylómy - pohlavnú chorobu.

2pac

prosim vas,tak co vam na to pomohlo???dakujem za odpoved...hehe....sa hanbim,pred holkou,ked mam byt nahy,chcem to uz odstranit-nejaka domaca liecba by bola najvhodnejsia,poradte mi,dakujem.....

obelix

No ale ja mam taky problem ze mam male biele vyrazky na semenikoch a nie na penise je to to iste? vyzera to jak akne

braien

Neuklunuj tolko lebo kondylomi vyzeraju presne rovnako... som boltiez u lekara a povedal ze keby som uz mal pohlavny styk tak by to mohly byt kondylomi... a tie su vysoko nakazlyve...

dal som tam moznosti co to moze byt a podla coho ako ... som si to nastudoval ked som zistoval co mi to rastie na vtakovy...

xy123

Mám dávno po puberte a niekolko stykov za sebou. Žiadnej partnerke to neprekážalo, nieje to choroba, neprenáša sa to. Maju to aj dievčatá, niektoré ani nevedia, lebo sa tak nesleduju. Môže to byť na perách, na bradavkách a na .... Su to ozaj len vystúpené žlazy. Keby na to niečo bolo, tak to asi šeci vieme. Myslel som si, že ma lekáry len odbili, ale vidím, že to asi nebude tak. Bol som u dvoch kožných a u urológa ešte v puberte, nič na to nieje, iba operačý zákrok - vypálenie laserom...