Male biele vyrážky na penise! Co stym?

Zabralo

Ahojte chalani , ja som mal tak isto tieto PPP biele bodky na zaludi. Skusal som jeden protokol ktory to mal vysusit aby odpadli , robil som to 2-3 tyzdne a nic. Potom som sa docital o lieku s nazvom stilus argenti nitrici. Je to taka tubicka na vypalovanie bradavic a koznych vyrastkov. Dal som si to nato , stipalo to ako svina to musim priznat :) ale po 3-4 dnoch to odpadlo , ja som si nato daval olejcek aby som to zregeneroval a teraz tam mam normlnu krasnu cistu kozu bez hociakych vedlajsich ucinkov a citlivost je rovnaka ako predtym. Takze odporucam ale neprezenteto lebo je to velmi agresivne.

šupak

cavte ja mam na penise biele virazky omg ale len zo spodu a ked to stlacim tak to vyde tke biele tuhe jak obycajna vyrazka. us som cital otom ze vraj je to v poho lenze ja som mal sex mam 15 roky

anickadol

Na vyrážky v oblasti pohlavných orgánov sú dobré čaje. Napíšte mi na email, pošlem Vám link na jednu stránku. Pošlú ti taký dotazník a podľa toho ti povedia, čo bude pre liečbu najvhodnejšie. Je výhoda, že táto forma medicíny nemá žiadne vedľajšie účínky. Držím palce.

anabela

Dobrý deň. chcela by som sa spýtať. priateľovi sa zrazu na žaludi objavili asi tri malinké biele vyrážky. chcela by som vedieť o čo by asi tak mohlo byť. vravel že ho to nesvrbí ani ni podobne. že sa mu to tam len objavilo a nič viac. Vopred ďakujem za odpoveď.

DingOO

caute mam trochu iny problem...ked som bol mensi tak som sa raz oholil s holiacim strojcekom na vajciach no skor mi to tie chlpy trhalo a tam kde boli chlpy to mam stale take "podrazdene" ....a pripomina to take male vyrazky .....prosim poradte na mail DingOO@azet.sk