Už od narodenia mam na penise a na predkozke take male biele vyrazky a casom stale pribudaju. Neboli ma to a ani to nesmrdi ale neviem co s tym. Ako sa to da odstranit? Este som nemal sex. Poradte!!!
Dakujem
Male biele vyrážky na penise! Co stym?
zopakujem pre vsetkych este raz - nejedna sa o chorobu ale o chybicku krasy - tie male biele vyrazky su to tukove zlazy, teda neexistuje na to liek, a ma to viac ako 50% muzov. vela moznosti ako sa toho cielene zbavit nie je, da sa to odstranit sice laserom ale v tom pripade riskujete ze vam tam ostanu jazvicky ktore moznu sposobit necitlivost na tych miestach a teda mensi pozitok pri sexe. za zmienku este stoji ze stav tychto vyrazok sa upravi casom, teda mozno v horizonte 5-10 rokov sa mozu zmensit alebo zmiznut uplne.. treba sa s tym zmierit tak ako sa napr. niektori musia zmierit s tym ze maju akne (ktore sa vsak da casom vyliecit)
aj ja to mam ale kamosi vraj tak isto choroba to neni maju to asi 80% z muzov
Martin_242 myslis si teda ze je to pekne???uz som videl aj krajsich vtakov
prosim vas v 21 storoci fakt nic neexistuje na toto??a nejake masticky na mastenie alebo take nieco by nepomohlo??nieco musi byt..a po odstraneni laserom neostanu ziadne jazvy??
caute..canesten je na mikozy a infekcie a plesnove ochorenia takze pokial to nemate na zalude a netecie vam z neho tak canesten nie