Male biele vyrážky na penise! Co stym?

braien

mas rozne moznosti co to moze byt

1. praobycajne vystupene zlazy...
2. Hirsuties papillaris penis
3. Condylomata accuminata
4. Herpes Genitalis

1,2 su najpravdepodobnejsie v priade zeby si nemal pohlavny styk.... 3,4 su najpravdepodobnejsie v pripade zeby si uz mal pohlavny styk....

3 je menej pravdepodobna ak to mas strasne dlho.... to by ti narastly normalne strapce...

vyber si sam... kazdopadne vazne kazdopadne oporucam navstivit lekara...

xxxxxxx

zvikol som si v poslednomcase masturbovat a na celom penise a semenikoch sa mi vyhadzali take vyrazky a penis mi prestal rast tak myslite ze te masturbacia je pricinou mojich problemov ak hej tak poradte co mam robit to viete mam 15 a nechcem aby mi to ostalo

ty vole

ty blaho ale vas je...ja som si myslel ze som sam...trosku ma to znepokojovalo ale viete ze to neni choroba partnerka pochopy aj keby neviem co...a stavim sa ze vseci ste sa sem dostali cez google lebo vas to trapilo...

asdasdas

ak sa jedna o bradavice, resp kondylomata tak jednoznacne odporucam
STILUS ARGENTI NITRICI, len bacha s aplikaciou, velmi opatrne pretoze je to dost agresivne, aplikovat opatrne len na kozny defekt, po paru minutach sa defekt sfarbi na cierno a po 1-2 dnoch sa odlupne od zakladu.
Ja som zo zaciatku vtieral prilis silno takze som trosku poskodil okolitu kozu, na ktoru som dal nasledne tea tree oil na zregenerovanie.

stix

takze pre poriadok: CANESTEN krem sa da kupit v lekarni bez predpisu, stoji okolo 100 sk.
Co sa tyka tych bielych pupacikov zo spodnej casti zaluda - Canesten na ne nezabera, pretoze sa nejedna o ziadnu chorobu ale o chybicku krasy - je to nieco ako akne na tvari, ktore sa moze objavit u hocikoho.. moja rada? -kazdy kto nieco podobne ma by mal navstivit lekara, ten usudi co dalej a bud vas posle odbornikovi alebo prinajmensom vam poskytne informacie o co vlastne ide. vela stastia

xxxxxxxxxx

petra4.....Petka prosim ta nerad chlapcom zle lieky ved CANDIBENE , nieje vhodna pre sliznice a oblasti pohlavných orgánov!!!!!!!!!!!!!!