Už od narodenia mam na penise a na predkozke take male biele vyrazky a casom stale pribudaju. Neboli ma to a ani to nesmrdi ale neviem co s tym. Ako sa to da odstranit? Este som nemal sex. Poradte!!!
Dakujem
Male biele vyrážky na penise! Co stym?
A nespôsobujú tie maličké biele vyrážky zvýšenú citlivosť v miestach, kde sa vyskytujú?
lole, klobúk dole pred tvojou reakciou. Som chlap a mám rovnaký problém, aleodpoveď máš ty. Hanba, nehanba.
aj ja mam vyrazky na spodnej casti zaluda. doktor povedal ze to je len kozmeticka vada niet sa coho bat a nerozsiruje sa mi to.
Skuste radsej nejake eroticke pomocky:
-odkaz odstránený-
Alebo pouzite eroticke pomocky maju tu:
www.okbazar.sk
Ja som za tim bol u urologa aj u koznej a povedali mi obaja ze su to tukove vankusiku ktore su neskodne. daju sa vraj odstranit len vypalenim alebo vo vacsine pripadom to zmizne samo.
NIEVETE CO SU TIE MALE BIELE PUAPCIKYNA NA VAJCIECH A ZNIEKTORYCH MI VIRASTAJU CHLPY PROSIM POMOZTE JE MI 15 ROKOV
Ja mam podobny problem, na internete som nasiel toto : Najčastejšie sa na mužských pohlavných údoch vyskytujú maličké vyrážky, ktoré vyzerajú ako biele bodky vo veľkosti špendlíkovej hlavičky. Tieto „bodky“ nebolia. Nájdeme ich na samotnom penise alebo i na miešku, často pri vyrastajúcom chĺpku. Ak sú bodky maličké, ide o neškodné ukladanie tuku. Je to normálne a netreba sa plašiť. Pozornosť im venujte iba v prípade, ak sú väčšie ako spomínaná špendlíková hlavička. Vtedy sa choďte radšej poradiť, ale buďte pokojní. V podstate ide len o estetickú a neškodnú chybičku krásy, ktorá sa odborným termínom volá Steatocystoma multiplex, čiže tukové vačky. Ich existencia vás neohrozí.
No lenze tam nie je ziaden navrh na liecbu, alebo ako sa toho zbavit :) Skusal niekto ten Canesten??
-odkaz odstránený-
Su to asi Pearly Penile Papules a nic to nie je. Teda pokial to mas od puberty, neboli to a nesvrbi, tak je to normalne. Mozes si to nechat vypalit, ale je to take drasticke, ze by som na to radsej ani nemyslel :) Ma to asi 40% muzov, takze nemaj boja.