už mám predmenštruačné symptómy.lenže už mi to čakanie lezie na nervy. gynekologička mi pichla vyvolávačku ale stále nič. ak viete tak poradte čo by som mohla ešte spraviť aby som to už konečne dostala.poradte hocičo...diky moc
Ako si vyvolať menštruáciu?
Mam 17 ziaden sex len neskodne obchytkavanie sa.. a aj tak mi zakazdym tie moje mesiaciky meskaju..normalne je to nejaky dva tri dni ale teaz je to uz piaty den azacinam byt nervozna.. prave dnes som si bola dat predpisat antikoncepciu takze mi robil sono a tzo by videl keby som tehotna nie? Tak aj uz neviem co si mam mysliet...skusim ten koprovy caj a uvidime..
no to teda dufam ze to je tak:)ale idem k doktorke pre istotu tak to budem vediet uz konecne vo stvrtok mam zavolat na objednavku.tak uvidime a ty co nove?
Katka, neboj sa, 2 testy sa asi nemýlia, to by v tom musel byť čert :) nech to už máme hlavne za sebou a nech je ten menzes už tu... neboj, hádam to bude 0K..
ozaj a ja som si urobila uz dva testy a su negativne tak dufam ze je to na 100%...
ahoj ichich tak ja som brala pirule 3 roky a 2 mesiace a stle nic idem si urobit caj s toho kopru ale nemam semiacka iba suseny iny som nenasla.no a som uz z toho na nervy tiez idem k doktorke...tak drzim palce aj teba:)
neboj neklepne ja som to robila len tak odhadom z toho sacku tak 5 cajov?ja som to skor robila tak ze menej objemu a aby bola vacsia koncentracia
:-) zlataaa:-))...Tak skúsim...Diiky....a este nieco....z koľkých tých semiačok sa to ma uvarit?...nie že ma z toho sľak trafi:-)))
no stale som cakala a nic tak ma to nastvalo tak som semiacka kupila potom som dostala no a sice take nic moc slabe ale aspon cosi potom som este cosi vypila myslim ten caj z kopru ze mozno to zosilnie no tak neviem ci som to dostala zo semiacok alebo by to prislo aj bez nich ale vlastne si myslim ze na tom cosi aj bude, ak bude este niekedy tak meskat tak navarim zase
jeee,tak dik:-) a Tebe to pomohlo?