už mám predmenštruačné symptómy.lenže už mi to čakanie lezie na nervy. gynekologička mi pichla vyvolávačku ale stále nič. ak viete tak poradte čo by som mohla ešte spraviť aby som to už konečne dostala.poradte hocičo...diky moc
Ako si vyvolať menštruáciu?
ja som skúšala čaj z vachty trojlistej....fuuuj aký bol horký, ale zabralo to
a napís či zabrali
no keby si vsetko čítala písala som ze v zeleovocí
a kde sa daju kupit tie koprove semienka?prosim pomozte mi co najskor.musim to dostat zajtra prosim naozja vas welmi peken prosim.......
cafte.chcem povedat ze sa da otehotniet hocikedy aj ked je holka este panna.viem to urcite.
ahojte,mne to teraz meskalo asi 10 dni tak som vyskusala to co pisala veronika s tou teplou vodou..a vyslo to:)...teda neviem ci to nebola len nahoda ale kazdopadne dakujeem:):)...chcela som vyskusat aj ten caj ale nemusela som:)
a chcela by som sa spýtat mali ste original samotné semiacka? Lebo predavajú aj medzi koreninami, ale tam je ta zmes pomiesaná aj semiacka aj celá rastlinka? Moja teta pila tu co predavajú medzi koreninami a hned jej to nezabralo, mozno dostane tento týzden. A kamarátka to vypila asi raz, ale ona nemala aj 3 roky menzes a hned jej to este nezabralo, ona si to nasadí a bude z toho pit čaj.
koprove semiacka zozenies v zelovocí
prosim vas kde sa daju zohnat tie koprove semiacka