už mám predmenštruačné symptómy.lenže už mi to čakanie lezie na nervy. gynekologička mi pichla vyvolávačku ale stále nič. ak viete tak poradte čo by som mohla ešte spraviť aby som to už konečne dostala.poradte hocičo...diky moc
Ako si vyvolať menštruáciu?
Ahojte baby,dnes som si kupila usuceny kopor kolko cajovych lyzic si tam mam dat na jednu salku prosim poradte mi dakujem papa:)
nestoji nic
prosím vás neviete kolko stojí ta vyvolavacia injekcia?
ked som mala 15 tiez sa mi stalo, ze som 6 mesiacov nedostala, ale nemala som ziaden vytok ani ine problemy, dosltala som vyvolavacku a odvtedy som take meskanie nemala.. urcite chod na gynekologiu
v prvom rade chod k lekaroi lebo 5 mesiacov to uz nie je ziadna sranda, to uz je prilis vela! Ak nie si tehotna, tak to bude urcite nejaky problem, doteraz si to neriesila? Odporucam ti lekara, lebo to moze byt nejaka porucha a neskor ked budes chciet dieta, aby si to nelutovala. Nemozes sa takto zanedbavat, doteraz si si myslela ze to je normalne? Neskusaj ani ziadne caje ani vina, chod na gyndu!
caaute babi..poradte mi co mam robit..ked mi uz 5mesiacou meskaa..a mam 15..a stale ma vytok ktory kusok zapacha..proosi odpoved prrosim..ja som z toho zufala
prosim vas, poradte mi, kde sa daju kupit tie koprove semiacka... uz som tri mesiace nemala menstruaciu...