už mám predmenštruačné symptómy.lenže už mi to čakanie lezie na nervy. gynekologička mi pichla vyvolávačku ale stále nič. ak viete tak poradte čo by som mohla ešte spraviť aby som to už konečne dostala.poradte hocičo...diky moc
Ako si vyvolať menštruáciu?
neviem, ja tym bludom akosi neverim. treba len cakat. prvykrat mi to prislo do 3 dni. ked nie ste tehotne, tak sa nemate coho bat.
montrela, preco najneskor do stvrtka?
Ahojte. No ja som na tom rovnako, tiez mi pichli vyvolavacku v piatok 11.1 a doktorka mi povedala ze do 10 dni, ale ja potrebujem dostat mentstruaciu najneskor do stvrtka. Existuju nejake babske povery o tom?pocula som uz o vine, aj ze mam robit stojky a este horuci kupel, existuje este nieco,??o com ste poculi citali?
ne, normalka. nic neboj. aj ja som stresovala, ked som ju nedostala do tyzdna. uz som isla ku gyn., ze nech mi pichne dalsiu, ale v tom strese som to asi dostala :-P. nic neboj. kebyze prejde aspon tych 10, tak chod ku gyn. tehotna nie si urcite?
v piatok ale nepoznáš niečo čo mám robiť alebo čo nemám robiť aby som to dostala?
a kedy ti to pichla? to ti ma prist do 10 dni, alebo tak nejak.
mohla by si skúsiť červené víno, myslím tým piť ho :-)