Ako si vyvolať menštruáciu?

pivonka

Pralinka, ono ozaj stacia koprove semienka, co sa daju kupit na sadenie? a kolko ich treba na pripravu silneho caju, tak aby to zabralo a kolko vody?

utopia

Aj mne sa stalo že mi niekedy menzes meškal a tie rady brušáky, červené víno a horúca voda mi nikdy nepomohli. Možno bude na tom niečo pravdy ale mne osobne nikdy a to som sa opila z vína 3 dni v kuse,denne 200 brušákov,potila sa vo vani a menzes prišiel až po týždni sám od seba. neverí na také bájky.

janiska

Mna by tiez zaujimalo, ake semiacka si to mam kupit, ci take v baumaxe, co sa davaju do zeme v zahrade, alebo suseny kopor ako koreninu v potravinach? Prosim pomozte :(

arjuna

caaaaute baby....ako vidim mate tu problemov s menstruaciou habadej.... ja sa chcem spytat na ten kôprovy caj, kde mam kupit tie semienka? bo som si kupila uz vcera aaa to su kôprove semienka na sadenie...sa tym necem zabit alebo sfetovat thaq sa radsej dopredu spytam ako to posobi a ake to ma ucinky nech som na to priprawena:D naposledy som mala menstruaciu po 26 dnoch a teraz preslo uz 41 a stale nic. test som si robila a bol negativny. sex som poriadne este ani nemala, len ma priatel drazdil a to tiez len s kondomom a hadam som neotehotnela cez hymen x) mam bolesti v podbrusku, ale ta blba krv sa nie a nie spustit a som z toho na nervy...doteraz sa mi stalo ze mi normalne aj jeden mesiac vynechali a potom zase \\\"mesiaciky\\\" ; zacali....mozno si to aj ja oddalujem ze sa nad tym stale stresujem...help me

montrela

No ma podrzte, ak toto citas pralinka, tak ti straaasne moc dakujem za tvoju skvelu radu, neviem ci to bolo jednoznacne tym, ale vcera vecer som si urobila ten cajik a dnes?vualaaa...menstracia sa dostavila, som myslela dnes rano ze odpadnem od stastia, ako som piala 23.1. mam termin ma zvacsenie prs a uz to vyzeralo tak, ze sa to bude musiet kvoli mojej menstruacii odlozit az na marec-april, ale nemusii, som strasne stastna, este raz ti uprimne dakujem pralinka, len dalej ;) s tymi dobrymi radami.cmuk

montrela

Tak dnes som si kupila semienka ( nemam babicky) ;) a urobila cajik...ti dam na zadok, ked sa teraz na tom zabavas, ze na co som ti to ja len skocila ;) poviem ti bolo mi po nom zvlastne...aj priatel sa mi smial, ci som sfetovana ;) ale dam tomu sancu ;) mam este ten jeden-dva dni cas :)

pralinka

zaruceny recept je koprovy caj, z kôprovych semiacok, proste vela kopru...ja ked som mala takyto problem tak mi starka dala koprove semienka, spravila som si z toho silny caj a do dna menstruacia prisla...citala som o tom aj v bylinkovej lekarke, ze kopor vyvolava menstruaciu, preto aj tehotne zeny by nemali nadmerne konzumovat kopor...takze tak...bezte niekam do baumaxu alebo na trznicu, tam by snad mali mat kopor ak nemate ochotnu starku:)

machulka006

ahoj turutka. babské povery si si už vymenovala sama. Horúci kúpeľ, červené víno, prípadne čučoriedková šťava, ale všetko sú to len povery, nezabúdaj. Menses ti príde do 10 od pichnutia vyvolávačky, do vtedy s tým veľa toho neurobíš...

montrela

Laraa_ ja viem , ze prirodzene atd, mne by to bolo za inych okolnosti sunfuk jedno. Tehotna nie som na 10000%. 23. 1. mam termin na zvacenie prsicok :) a to musim byt po menstruacii. A ak sa nedostavia respektive nestihnem dokrvacat tak najbizsi termin ma volny az na koncom marca a dovtedy zosediviem:) A na vyvolavacku som sla z toho dovodu, ze som nemala 3 mesiace, to som bola objednana skor ako som mala termin na plastiku, aby si si nemyslela, ze ta vyvolavacka kvoli operacii ;)

Najčítanejšie články