už mám predmenštruačné symptómy.lenže už mi to čakanie lezie na nervy. gynekologička mi pichla vyvolávačku ale stále nič. ak viete tak poradte čo by som mohla ešte spraviť aby som to už konečne dostala.poradte hocičo...diky moc
Ako si vyvolať menštruáciu?
teplý kúpeľ, aj červené víno je fajn :)
Dobre tipy ako vyvolat menstruaciu som nasla tu na tejto stranke www.menstruacny-kalendar.sk mne z toho zabera alchemilka s rebrickom. Pouzivam ich pravidelne.
Ja mam 13 a pred polrokom som dostala prvu menštruaciu a odvtedy ju mam každy mesiac pravidelnu.
ahojte :D mám 14 a ešte som nedostala menštruáciu .. irituje ma to :D neviete mi poradiť niečo na vyvolanie ? hocičo okrem gyndy :D ďakujem
ahojte :D mám 14 a ešte som nedostala menštruáciu .. irituje ma to :D neviete mi poradiť niečo na vyvolanie ? hocičo okrem gyndy :D ďakujem
Ahojte, na 100% mne zabral Alchemilkový čaj ktorý som si dala o pol 7 večer a neskôr okolo pol 9 večer som si dala 2dcl vína s 1 dcl kofoly a do rána som to už mala :)
ANONYM.: Meskanie menstruacie moze ovplyvnovat viac faktorov: stres, choroba, lieky, nahla zmena hmotnosti a pod. Zalezi taktiez aj od tvojho veku. Na znacenie menstruacie mozes skusit napr kalendar www.zienky.com - kde ti orientacne ukazuje aj plodne dni a v grafe cyklov ukazuje odchylku cyklu od "ocakavaneho cyklu" :)
Dobrý deň,
chcela by som sa spýtať či by ste mi vedeli niekto poradiť ako by som mala postupovať, keď mi mešká MS už 5 dní...mám stále pocit, že už to prišlo + výtok + bolesti brucha večer. Mám pravidelné intervaly MS, tak 30-32 dní. Robila som si tehotenský test a vyšiel negatívny. S priateľom si dávame pozor, tabletky som pred 7 mesiacmi vysadila, aby sa mi očistil organizmus.
A ked idete ku zenskemu ze vam meskaju a ked vam dava vyvolavacku musim sa vyzliekat???
ahojte mám otázku mám 18 a naposledy som mala menštruáciu december 2011...neviete prečo mi tak mešká? a mám ísť k doktorovi.. veľmi sa bojím že sa môže niečo stať.. môže to byť dedičné.. som po mamke ktorá je s tých chudších. a aj jej rodina.. a ona tiež mala neskoro menštruáciu...tak čo si myslíte??