už mám predmenštruačné symptómy.lenže už mi to čakanie lezie na nervy. gynekologička mi pichla vyvolávačku ale stále nič. ak viete tak poradte čo by som mohla ešte spraviť aby som to už konečne dostala.poradte hocičo...diky moc
Ako si vyvolať menštruáciu?
jasne normalne semiacka na sadenie, normalne zalej ako caj a dokonca to neni ani zle ja som cakala ze to bude mat hnusnu chut ale je to ok. tiez som mala raz meskanie a strasne slabe krvacanie tak som skusila neviem ci to malo nejaky vyrazny ucinok ale sak skus neublizi to
no brala som asi rok a pol po tom vynechani sa to ale upravilo fpohode a naposledy ked mi meskali tiez dost dlho tak to bolo koli zapalu, takze moze to byt vselicim
A Katke135: Ja by som povedala, že ešte počkajme. Ak nie si tehotná, je to v poriadku, ja si dnes urobím test. Ak bude negatívny(aký by aj mal byť - teda dúfam:) a menzes mi bude meškať 14 dní, tak si asi vypýtam tú vyvolávačku.. :(
No ja som brala HAK skoro 3 roky, tak možno to bude aj z toho. Pre istotu si dnes urobím test a ak to bude v poriadku, budem sa musieť spojiť s gynekológom. Merala som si aj bazálnu teplotu a nie je zvýšená, tak ovulácia možno ani nenastala :( som úplne zmätená...
no mne po vysadeni hak meskali viac ako 2 mesiace, nemala som sex tak som sa nebala tehotenstva tak som iba cakala kym sa to zase upravi potom to uz bolo zase dobre
Ja som minulý mesiac vysadila HAK a akosi mi tie krámy nechodia :-( Meškajú už 9 dní... Ale tehotná by som nemala byť. Idem vyskúšať ten kôprový odvar, teraz sa nadájam feniklovým čajom... Dúfam, že to pomôže, držte mi palce!