už mám predmenštruačné symptómy.lenže už mi to čakanie lezie na nervy. gynekologička mi pichla vyvolávačku ale stále nič. ak viete tak poradte čo by som mohla ešte spraviť aby som to už konečne dostala.poradte hocičo...diky moc
Ako si vyvolať menštruáciu?
carlie: este skáč, cvic a pustaj si na podbrusko teplu vodu...ale inak ti neostava nic ine, ako cakat..
ahojte, kramy mi meskuju uz tyžden a pol, tehotensky test mam negativny a neviem co robit??aj cervene vino som uz skusala...
poslednu menstruaciu som mala 28.2.2009 vysadila som tabletky,a doteraz sa mi menstruacia nedostavila...uz som naozaj v strese...zajtra idem ku svojmu gynekologovi...co myslite mam to z toho,ze som vysadila tabletky alebo som tehotna?:( porazilo by ma ved estelen v juni maturujem...
ewka - ako otehotnie panna - no nie je to problem, ak sa dostanu spermie do vaginy (ved blana vchod neuzatvara uplne), tak sa mozu potom dostat aj ku vajicku :-)
ako dlho by malo trvat sprchovanie podbruska? ja naozaj potrebujem menstruaciu uz teraz pls poradte
Ked vyvoláš skôr to ešte neznamená že tam nemôžeš dostať.Niekedy aj zmena prostredia to spraví.Istota je len od gynekologa ale s tým porušíš hormony.Pokiaľ berieš tabletky nedostaneš.Ci sa to oplatí ty sa máš rozhodnuť.
Metod je vela, ale ci aj funguju to je uz otazne..mne napriklad zvyklo zaberat, ked som si zacvicila, hlavne skakala...aj o cervenom vine sa hovori, ze privolava menzes...aj sprchovanie podbruska teplou vodou...
alebo potom ist na gyndu a dat si predpisat tabletky na oddialenie menstruacie..
pre xxxxx ale ja si potrebujem vyvolat menstruaciu prv krat aj tak to ide? idem na vylet zo skolou a potrebujem ho dostat ovela skor aby som ho nedostala tam