už mám predmenštruačné symptómy.lenže už mi to čakanie lezie na nervy. gynekologička mi pichla vyvolávačku ale stále nič. ak viete tak poradte čo by som mohla ešte spraviť aby som to už konečne dostala.poradte hocičo...diky moc
Ako si vyvolať menštruáciu?
aj mňa by zaujímalo, kde sa dajú kúpiť
Prosim Vás a kde dostať tie koprove semiačka? To maju niekde pri koreninach alebo ako?
Sprav si čaj z kôprových semiačok, menzes sa dostaví.
Aj mne meskali vcera som si spravila koprovy caj,vypila pohar cerveneho vina dala teply kupel a este aj par brusakov som spravila a rano som mala kramy.Spravila som vsetko o com viem ze na to pomaha a pomohlo tak to skus
prosim poradte mi tusim mi z toho zacina uz preskakovat..kramy mi meskaju uz tyzden a urobila som si uz dokopy 4 tehotenske testy a vsetky vysli negativne, mala som taky slabsi zapal mocovych ciest moze byt meskanie sposobene tym..?
Potrebujem pomoc.. mam 15 a prvý krát som mala s farajerom sex... a mal aj gumu,ale bojim sa lebo ptm druhý krát chcel domna vojst a nemal gumu a nevosiel ale mal na pen... spermie... teraz mi akosi meska menstruacia.. ako ju možem vyvolat?prosiiiiim pomožteeee
Dievča tak ked sa umyl tak by si nemala byt v tom nemaj strach
sex som mala v tretom dni neplodneho dna a domna sa nespravil ale do gumicky ale on ho zomna vytiahol a gumicka zostala aj s ....ale ja som hned gumicku vybrala a to zostalo v gume možem mat strach že som v tom???
noki754 plis odpis mi ty alebo jaja8489 alebo aj niekto iny co ma podobny pripad ja som tiez vysadila antiku asi po roku a pol a tiez to bol oasi vo februari .. a mali ste akoze sex? .... ja hej a prvy mesiac mi dosli kramy druhy tiez uplne presne jak keby podla tabletiek a teraz treti mesiac mi nedochadzaju uz asi 4 den ... a bojim si spravit test :((( a som s toho v uplnej riti ty kks
alkohol,najlepsie cervene vino...overene..alebo tepla voda..teple obklady..