už mám predmenštruačné symptómy.lenže už mi to čakanie lezie na nervy. gynekologička mi pichla vyvolávačku ale stále nič. ak viete tak poradte čo by som mohla ešte spraviť aby som to už konečne dostala.poradte hocičo...diky moc
Ako si vyvolať menštruáciu?
karamelka
máš pravdu každá sme iná preto aj odborníci upozorňujú že nie je vhodné ako antikoncepciu používať sledovanie plodných a neplodných dní pretože tie nemusia byť vždy v strede cyklu
Ahoj ja si nemyslím, že plodné dni sú vraj iba v strede cyklu. Ja mám cyklus previdelný 28(+ - 1 deň) nikdy nie viac a raz na prehliadke keď mi bolo robené vaginálne sono som mala 20. deň lekár krásne videl vajíčko, ktoré asi o jeden deň sa vydá na púť.
dominika
to že nemáš pravidelnú menštruáciu je normálne do 18 sa ešte cyklus upravuje a navyše mnohé ženy ani v dospelosti nemajú pravidelný cyklus... no a čo sa týka tých bolestí niektoré ženy majú menštruáciu takú bezbolestnú, že o nej ani nevedia a niektoré majú také bolesti, že nie sú schopné fungovať. Napr. ja som mala neznesiteľné bolesti prvé roky keď som dostala menštruáciu a časom to zmizlo teraz mávam také mesiace kedy ani neviem že menštruáciu mám... takže aj u teba sa môže stať že z toho vyrastieš :)
dobry den ja mam 11 dostanem ju uz coskoro dikis
volam sa dominika a uz mam menzez mam 13 rokov mam ju od 9 a nemam ju pravidelnu ako je to mozne.A preco to tak niekedy strasne boli.
alinka112 ja mama presne tvoj problem mam 16 rokov ..4mesiace nemam menzes..a tiez som schudla a neviem co mam robit aby som ho dostala spat...a kolko si schudla??
Mne na vyvolanie menštruacie stačilo isť na jednu neprijemnu operáciu na tvari v lokalke a bola som taka roztrasena na tom operačnom stole, že som dostala o dva týždne skor priamo na tom op. stole. :-)
hrusticka a coho sa bojis?injekcie?
Akoze ja som uz kramy nemalaa 3mesiace....a chcem ist na vyvolavacku ale bojim saa
na vyvolanie menstruacie pomaha pitie caju z tychto byliniek: pamajorán, rebríček, plavúň a alchemilka. odporuca sa zmiesat vsetky bylinky a pit aspon 3krat denne..