už mám predmenštruačné symptómy.lenže už mi to čakanie lezie na nervy. gynekologička mi pichla vyvolávačku ale stále nič. ak viete tak poradte čo by som mohla ešte spraviť aby som to už konečne dostala.poradte hocičo...diky moc
Ako si vyvolať menštruáciu?
atrea len si spinila..a kusky krvnej zrazeniny su z maternice, je to vystelka, ktora sa pocas menzesu odlupuje, pretoze nenastalo oplodnenie a preto odchadza menstrucnosu krvou prec
my sme sa to ucili na biologii uz na strednej skole ale nevadi
atrea
najlepšiu odpoveď na túto otázku ti dá gynekologička... a keď máš podozrenie žeby si mohla byť tehotná kúp si tehotenský test ak bude negatívny tak kľudne čakaj kedy príde menštruácia
ahoj, potrebujem surne poradiť, poslednú menštruáciu som mala 29.12.2009 a ďalšiu som mala dostať teraz, no mešká mi už asi tri dni...to mi však nerobí starosti, mám ju nepravidelnu, no obavy mam z toho, že 28.1.2010 teda vtedy, ked mala dôjsť dalšia menštruacia sa objavili 4 dni po sebe len 2až 3 kvapky krvi za den...2 dni to boli kvapky hnede,akoby som špinila, spolu s vytokom a krvnymi zrazeninami, ako počas menštruacie, no ďalšie dva dvi to boli kvapky červene krvave opať akoby zrazeniny...nemala som bolesti....mam priatela a hoci sme mali styk, ale nemyslime si, že by som mala byť tehotna...prosiim, pomôžte mi, bojim sa, že je to choroba, alebo fakt ta gravidita :((
ahojte sledujem vase prispevky a tiez sa chcem opytat,aj ked neviem ci tu najdem odpoved.brala som antikoncepciu yadine,v oktobri som ju vysadila,dostala som menstruaciu v novembri presne v tom termine ako ked som ju brala,v decembri mi meskala 3 tyzdne no a teraz neviem ci sa mam spoliehat na normalny cyklus alebo ze mi zas bude meskat,ide totiz o to,ze 4 februara idem na operaciu a nemam mat vtedy menstruaciu a ani nesmiem brat ziadne lieky na oddialenie ci vyvolavaciu injekciu.Co ine by mohlo pomoct? ak ma teda vobec vyznam vyvolavat ju ked sama neviem ci ju mam mat teraz alebo kedy vlastne,ked sa mi to cele pomiesalo...dakujem za odpoved
ale teraz som zacala aj delenou stravou a schudla som za 2 tyzdne 5kg moze to byt aj tym ze mi meska??
tak moj problem je taky poslednu menstruaciu som mala 9.12 medzi tym som bola s priatelom2k na hokeji a som tam aj vymrzla a posledny pohlavny styk sme mali 1.1.2010 aj to sme použili gumu a pri styku sa priatel nespravil tak neviem v com je problem preco mi to meska ci to moze byt prechladnutim lebo v januari som bola tiez na zimnom stadione.pila som vino a nic
Ja som si vyvolala menzes po cinsky. Po vysadeni HAK nechodilo skoro 2 mesiace, tak som sa nahnevala, a skusila prirodnu medicinu, kedze v puberte mi museli robit vyvolavacky a nebolo to bohvie co. To som nechcela, tak som si precitala zopar materialov, a nasla som info, ze petrzlenova vnat, zazvor a este jedna rastlina vyvolava menzes.Tak som asi 2 dni za sebou pila asi 3x denne 2 dc vyvarenej vnate, ako caj, chutilo to s casti ako rezancova polievka, no a na 2-3 den prisla ovulacia a do 2 tyzdnov kramy. Bez problemov. Este po ovulacii som asi pila vnatovy vyvar asi 2 dni za sebou, potom som uz citila, ze cosi prichadza, tak uz som dalej nepila. Skuste si to same. Ale treba spravit husty vyvar a nechat to tam varit aj 30 min, nech je silny.
LG1 ano mozes byt tehotna, preco by si nemohla?
meškaju mi krami, minulý mesiac som ich mala ale (boli slabe)
a predtým som mala pohl. styk....
Možem byť tehotna??
meškanie je 3-4 dni
za odpoved dakujem...:D
dake bylinky? alchemilka, myší chvosť stojí to pár korún a za pokus to stojí