Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

ketsut

žienky musím tu adresu pohladať mám ju niekde založenú ale dám ju tu nebojte sa...odporúčam prečítať si ju...aj rodine dať až vás chápu, čo je to za chorobu ako sa cítite a čo sa s vami deje....

tatiana26

KLARA za 1. nešibne ti...ak má človeku šibnúť, tak sa to proste stane a on o tom neviem...blázon nevie, že je blázon...nešibne ti, sľubujem :-)
2. určite nič nenájdu, máš PP a úzkosť, aj ja som sa musela diagnostikovať sama, doktori sú v tomto trochu mimo

ketsut

aj také pocity má človek niekomu ublížiť,cíti sa akoby sa mal zblázniť, že sa s ním deje niečo neskutočné....závraty, slabosť, neschopnosť nadýchnuť sa, silné búšenie srdca, bolesť svalov, klbov, tras celého tela prípadne končatín....taký stav...nič moc...milá Mia

klara3528

ketsut
daj link na tu stranku ,prosim,´.

MIA
no odviezla ma sanitka do nemocnice,pred mesiacom za to,vnutorna nervozita,ako hrozne rychle buchanie srdca,no ono mi tak w hrudi nieco pulzuje vkuse,vnutorna triaska,strach,panika,uzkost,tocenie hlavy-a to nepretrzite,diwne wnimam swet,tak divne vidim ,mams strasne vysoky pulz,ked to na mna pride 118/min,no ked som sa dostala do nemocnice,mala som 128 ....zatial mi robili vysetrenia na kardiologii,zobrali krv,stredu budu vysledky,lebo si zatial mysia ze to je fyzicke,no ja uz viem teraz ze mi nic nenajdu :/

tatiana26

MIA mám to úúplne rovnako, čiže na tvojom mieste by som prestala riešiť a testovať sa a zohnala si knižky od Praška, kde sú veľmi dobré veci, mimo iného aj popísané tieto stavy.

A baby, nezbláznite sa...určite nie...pocit, že sa zbláznim je jeden z príznakov úzkosti a PP...len to smelo povedzte doktorom, uvidíte, že vám povie, že to je úplne bežné...tiež sa mi to občas stane :-)

klara3528

mia
no ja sa snazim,len chcem vediet ci by sa to nemohlo nahodou stat,ci to je len neopodstatneny strach???no ja som chodila k psychoske ale len tak na sedenie,za skolu ,nikdy som ju nepotrebovala.brala si na to aj lieky??pretoze ja som mlada a antidepresiva brat nechcem :( da sa toho zbavit aj bez liekov?
traumu nemam ... takze neviem.

ketsut

mia to je typické u panikárov, že sa cítia slabo aj ked sú pokojný a nemajú z ničoho strach...to sú nervy oslabené....to má každý panikár....máš poruchu serotonínového syndronu.....baby mám vynikajúcu stránku na tému panická porucha, je to celá choroba opísaná, a všetko ako sa má človek chovať, cvičiť všetko až sa dostane do normálu...