Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
Ja beriem na depresiu Remeron,tež som zneho začala priberať a nechodila som na záchod tak som ho vysadila a po vysadení som začala chudnúť.Dúfam že mi da na depresiu iný liek.Nie zo všetkých sa priberá brala som aj iné,ale si všetky nepametám len Paroxetin to dodáva aj trocha náladu a chcela by som ho zase brať,lebo som stoho nepribrala ani gram.Takže nie od všetkých sa pribera.
dakujem, ja ze z coho tak priberam.... Mna to ani nenapadlo, ze to moze byt z tych liekov
Väčšinou sa priberá ak ti môžem poradiť až budeš mať vyslovenú žravosť obmedzuj sa a dávaj si pozor na to čo všetko zješ v ten deň.
mám veľmi dobrú skúsenosť s veličenstvom-DEPRESIA a jatyon sa nemýli ale sú antipsychotiká po ktorých v prvej fáze priberieš a potom sa to zastaví, ale je pravda že každý liek sa môže prejaviť na každom ináč
kazdy liek na depresiu sposobuje priberanie.
takze sa neboj....