Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

ketsut

tatiana dobre radí...osem hodín spánku stačí...čím viac pri PP spíte tým ste na tom horšie...a ráno s tými myšlienkami má uplnu pravdu...treba myslieť pozitívne a mysel zamestnávať pekne inými vecmi ako tým čo zase bude......na to pozor....!
tatiana zabudla dodať vyhýbať sa pitiu kávy....lepšia je čistá voda...ak máte úzkosť...hned vypiť dva poháre čistej nesladenej vody...a začať cvičiť až kým úzkosť nepominie....dajte si 4O brušákov...chodte behať, prípadne plávať....a uvidíte ako vám bude...pri pohybe sa uvoľnujú endorfíny...hormony štastia..to blahodárne pôsobí na telo....

tatiana26

Vidíš a mne to pomohlo - záchranka u nás tiež nikdy kvôli mne nebola...dokonca som sa týmto spôsobom naučila ataky zastaviť...pamätám si ale na to peklo, kto nezažil, ten neuverí nikdy...

mia23

ano suhlasim s tebou ketsut...keby som isla pred tym ked to bolo na pociatku mozno by ten psycholog pomohol....ja som k nemu chodila s vierou ze mi pomoze ale nic ja si myslim ze v tomto stadiu uz moze pomoct len psychiater,lieky a relaxacne metody.....vyskusala som to bez ad ale nejde to

ketsut

tatiana ty teraz uvažujes ako ja....ale ked ma ataky prepadávali, tak mi nepomohlo nič...ani si myslieť, že mi nič nebude, nič sa nestane...jednoducho ja som bola na to veľmi zle....ale podotýkam zachranka ma neodviezla.....
je pravda, že každý musí nájsť sám to čo mu pomôže a ty si im dala výborné rady...o tom niet pochýb, také ktoré fungujú....ale dievčatá ak vám nepomôžu, potrebujete lieky a makať na sebe...a veľmi....

tatiana26

MIA to som si aj myslela...a tvárili sa dôležito :) poznám, poznám...

Dievčatá, ale pozrite sa na hodinky, najvyšší čas pre naše stavy, aby sme išli spať a o 8 šup hore z postele, jasné? :)

tatiana26

Lenže teraz už vedia, čo im je, prečo ich tie záchranky odvážajú a čo môžu spraviť, aby ich už nebolo treba volať...veĎ sami uvidia, či im to pomôže alebo bude treba lieky skutočne... Ale každopádne, keď viem, čo mi je a že sa mi vlastne nič nemôže stať, tak to psychike ohromne pomôže

mia23

tatiana mne robili krvny obraz,kontrolovali mi srdce ,tlak ,uz som bola aj na ct mozgu,encefalogram,vyskusali mi vsetko mozne

tatiana26

Nie je psychológ ako psychológ...to je prvá vec...druhá vec je, že psychológ sám ti len pomôže k tomu, aby si si pomohla sama...nie je to boh, ani nekoná zázraky...záleží na tom, s čím tam ideš...či s odporom alebo s ochotou pracovať na sebe

A pravdaže, aj psychológ môže byť blbec...doporučujem nájsť psychoterapeuta, to je človek, ktorý má 5 ročný psychoterapeutický výcvik a to je už iné kafé

ketsut

podľa mna je každý fajn človek, ktorý sa podelí so svojimi skúsenosťami a rady odovzdá tým čo nevedia čo robiť....
vieš tatiana, ale ak už dievčatá nevychádzajú z domu, odvážajú ich záchranky....majú učebnicové ataky....podľa mna budú potrebovať lieky a robiť to čo im ty doporučuješ...a samozrejme chodiť možno aj na psychoterapiu a učit sa relaxačné metody, spôsoby ako zlvádať túto chorobu...