Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

klara3528

ketsut
u mna to uz je ze hned ako som sama doma,pride mi zle,a zposlednych sil idem ku krstnej mame,ktora byva na 5 minut cesty odo mna .... takze tak.... nenasla si este tu stranku??chcem zatial vyskusat vsetko kym pojdem k psychologicke

klara3528

ketsut
AD nie su navykoveee????????to fakt???jasom si myslela ze su,lebo kazdy ma presviedcal ze su,pretoze ked ich zacnes brat a ked ich odstavis,tak sa prejavia vedlajsie ucinky,nie ??? ja si myslim ze keby som ich brat zacala,tak by som si dokazila zivot,ze by som si nane zvykla.apspon toho sa bojim...ja som si kupila v lekarni homeopatika DEPRIM,no nevidela som ze by mi nejako extra pomohli ,ale uz ich neberiem.

ketsut

mia veľmi dobre rozmýšlaš....a žienky poradím vám určite dobre...čím skôr začnete so sebou niečo robiť tým lepšie...lebo sa dostanete do takých stavov, že nebudete môcť byť samé doma, výjsť z domu von...všetkého sa budete báť..hlavne nového ataku....a uvidíte ako vám táto PP znepríjemní život uplne...sa dostanete na dno..preto kým máte ešte silu chodte k lekárke bez ohladu na to koľko máte rokov...a uvidíte, začnete brat lieky, prežijete zo začiatku hrozné stavy, ale po dvoch týždnoch ked nastúpi antidepresívny účinok...tak vám bude lepšie....ozaj dobre vám radím.
Ak chcete opýtajte sa ma na čokoľvek ja vám odpoviem

klara3528

mia23
no ano ,ved to,mna uz to nebavi fakt,nejdem sama do mesta,nejdem von,prestala som fajcit,uz dva mesiace som si nedala ani kvapku alkoholu,vsetko co som mala niekedy v minulosti rada ten zivotny styl sa mi absolutne sprotivil :/....chcem sa vratit do normalu,ale neda sa to.

ketsut

klárka...ale AD nie sú návykové...axiolitiká sú ako napríklad Frontin, Lexaurin....AD môžeš prestať brať, to mi povedala psychiatrička....a čo ked si mladá, to nemôžeš trpieť PP? Touto chorobou trpia študenti...ja mám presné informácie kedy ľudí prepadá v akej miere...ja sa zaoberám psychol. odvtedy ako som ochorela a študujem výšku...s psychiatričkou mám veľmi dobrý vzťah a na všetko sa informujem aj som sa vždy informovala...som 4 mesiace teraz bez AD.

mia23

klara ja si myslim ze nie....ze sa to nemoze stat. aj ja som este mlada mam len 21 rokov...aj ja sa chystam k psychiatrovi a ked mi lieky predpise tak ich budem brat lebo same sa to nevyriesi....aj ja mam presne to iste co ty aj mna uz sanitka brala x krat a nikdy nic nenasli a poslali ma domov a tak to skoncilo...

klara3528

ketsut
lenze ja sa bojim brat ad,pretoze som mlada,a bojim sa ze by som sa od nich stalas zavisla :( ... ked by sa mito vratrilo vzdy siahnut po tabletkach,to nie je nic moc...ja si varim kazdy den uz asi dwaa tyzdne lubovnikovy caj,tak ten trosku pomaha,ale stav aj tak pride tak rAZ Dva krat do dna.

klara3528

tatiana
no takze oznamila som s tym uz aj mamu,je z toho cela nestastna,vies,mam 14 rokov a nemam to z coho mat.Myslis ze by som sa toho dokazala zbavit aj bez liekov???Ach kladiem si otazku "preco prave jaa"??...nepochopim..

ketsut

mia ....tatiana ti dobre radí...nešibne ti....to je len jeden z príznakov panickej poruchy a smelo to môžeš povedať psychiatrovi alebo psychologovi...ale psycholog ti nepomože ty potrebuješ lieky.....bohužial je to tak...môžeš chodiť po xy lekároch, všetci ti povedia, že si v poriadku...a môžeš mať aj pulz 3OO. jednoducho panická porucha toto spôsobuje.....a aj ostatné spomínané stavy.