Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

mia23

klara aj ja som si myslela ze cigarety to zhorsuju ale ked som nefajcila bolo to rovnake...neviem to by si mala vediet ty ako sa potom citis

mia23

ano ved aj ja si myslim ze tatiana dava dobre rady ale ja si myslim ze by som mala aj ja zacat uzivat ad pretoze len psycholog a jeho relaxacne cvicenia mi velmi nepomohlo ja si len myslim ze ad spojene s relaxacnimi cviceniami a psychoterapiou by mohlo pomoct a to ze tatiana dava skvele rady je iste

klara3528

ketsut
takze myslis ze ked si zapalim alebo si dam aj poharik,nezhorsi sa mi to??... pretoze presne teraz sa obmedzujem,kazdemu howorim ze nemozem si zapalit,ani dat si poharik,lebo mi to " zhorsi stav"....nemozem ist von do mesta,lebo akonahle vidim okolo seba vela neznamych ludi o ktorych viem ze by mi nepomohli,keby sa mi nieco stane,hned sas mi " zhorsi stav"?..
a inak,nenasla si tu stranku?..a kde by som nasla tie relaxacne cvicenia a dychacie cviky?

ketsut

ked budeš cítať tak zistíš, koľko panikárov prestalo fajčiť, piť alkohol, kávu....koľko z nich sa obmedzuje v živote a nezmyselne lebo si myslí, že to spúšťa prípadne zhoršuje ich chorobu....
pitie čistej vody dva poháre, správne dýchanie, pozitívne myslenie.....relaxácie, cvičenie...to zaručene pomáha...

klara3528

ketsut
pohode,len ma to proste napadlo,pretoze od piatku mi boélo zle, a v nedelu ma sanitka odviezla,takze som to pripisovala tomu,a niekde som citala ze fajcenie tiez pomaha PP aby sa zhorsovalo...tak som si myslela ze mozno aj kava...no nic to,zacnem o pp viac citat,zatial mi len postacil internet,no v pondelok zbehnem do kniznice.

klara3528

tatiana
dakujeem za rady,vysusam to,pokusim sa potlacit to.lenze ked som sama doma,a pride na mna ten stav, tak ta panika ma pohlti a nic mi nepomoze,proste mam pocit ze uz fakt zomieram,ze odpadnem a najdu ma az neskoro.aj ked teraz viem,ze sa to stat nemoze,ked pride atak tak si to neviem vtlct do hlavy.

ketsut

klára prepáč...ale káva a spúštač PP? to čo si napísala beriem, že je nevedomosť a zodpovedá tvojmu veku......špúšťačom nikdy neboli a nebudú potraviny ani nápoje...zlatko....treba o tejto chorobe začať hladať info a čítať.....veľmi veľa čítať....

ketsut

mia si presne na tom tak ako som bola ja...ja som tiež začala už neskoro chodiť na terapiu...tiež mi nepomohla...ataky mi znepríjemnovali život, obmedzovali ma...tak som išla k psychiatričke....užívala som lieky....a teraz robím všetko to čo radí tatiana...súhlasím s nou.....a dá sa to...len je to namáhavé...ver mi....

klara3528

baby ,mimochodom,asi viem co bolo mojim spustacom.KAVA.....nikdy osm kavu nepila a tyzden predtym ako som sa dostalA Do nemocnice som pila dve kavy denne,s mliekom ,a cukrom...nie velmi silne,take akurat...no myslim źe to je z toho ,nie?

klara3528

sorry baby chvilu som tu nebola,hned ako vsetko precitam,poodpisujem....mimochodom,mna odviezla sanitka pred mesiacom,a dvoma dnami,tieto stavy mam pravidelne a horsie asi dva tyzdne,myslim ze by sa to dalo aj bez liekov zatial,nie?