Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
bola som dnes s kamosmi...povedala som si ze uz musim ist niekde....ale citila som sa dost zle proste to uz nieje ako predtym....
mia
vlastne kolko mas pp??Lebo ja zatial len cca mesiac,takze zatial sa nevzdavam...
BABY aj vy mate niekedy pocit ze uz to nezvladate??? niekedy to uz vzdavam a myslim si ze uz navzdy takto budem musiet zit.....
Aaale,ak neratam hrozny atak v pizzerke tak bol den celkom prijemny :) ..a ty co preco nic moc?
nic moc....a ty klara ????
No Ahojte baby,aky ste mali den?:)
Odporucam knihu Body Blues, myslim od Jo Robinsonovej.
klára prepáč, ale druhý krát píš presne všetko..potom si to my môžeme vysvetliť všelijako....ospravedlnujem sa ti!
žienky aj mne je tak nanič pred menštruáciou, som nervozna, podráždená...ale dávam si tie doplnky, čo som napísala na mojej stránke...život po vysadení AD....kuknite ak chcete.
tatiana
tebe som tam napísala adresu.....na pána Damiána je super...určite ti doporučí vhodné...
mne je teraz fakt dobre...musím si zaklopať niekde....
užívam tie doplnky a vydržím normálne fungovať...všetko robiť v domácnosti, s dcérou...okolo domu....som šťastná.....
pán Damián doporučuje aj pohyb, šport na čerstvom vzduchu...pit veľa čistej vody, surovú zeleninu, orechy tie posilujú nervy....obmedziť sladkosti, alkohol, fajčenie, minerálne vody, svetlé pečivo....teda mne toto dal ako rady....
a cítim sa omnoho lepšie verte mi...moje telo určite potrebuje zvýšený prínos....a je potrebné si prečistiť organizmus po AD.
dalej sa riadim tým istým čo doporučuje tatiana...hlavne dýchanie a relaxácia...
inak pijem jednu kávu denne...to môžem...a pijem veľmi veľa čistej vody...aj pán Damian ju doporučuje a pri úzkosti obzvlášť vypiť dva poháre...a dať sa do pohybu, ísť plávať, cvičiť...až telo sa dostane zo stavu úzkosti.....
tatiana
no ja dycham bruchom vzdy,ale teraz to nejak viac vnimam :) .... ale ked sa spoji kombinacia lubovnikovy caj+ zdravie.sk + dychanie + hudba tak je to super a prestanem vnimat prichadzajuci stav...hmm.a pms..predtym pohod,eno teraz som uz menzes 3 mesiace nedostala..moze to byt z PP?
Klára to sa teším, že dýchaš, naozaj veľmi dôležité...dobré je to na začiatku trénovať v ľahu, položiť si ruku na brucho, aby si jasne cítila, že sa dvíha a klesá :-)
Mne je od rána na figu, ale nejak to neriešim.
Baby a predmenštruačný syndróm máte aký? Ja hrozivý :)