Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
AD beriem teraz presne 8rokov,prvý atak som mala v máji,takže som bola 3mesiace bez AD,ale to boli len samé behačky na pohotovosť...najhoršie obdobie môjho života,ja som to bez liekov nezvládla,ale ani som si nemyslela,že mám psych.chorobu...stále som si myslela,že mám niečo so srdcom,štítnou žlazou...
ivana a ty ako to riesis beries ad???
klara dobre robis ....a ktore su tie potraviny ktore obsahuju serotin
Ahoj klara,aj ja som urobila veľkú blbosť ako mia úplne som sa postupom času uzavrela do seba.Najprv som nechcela ísť do zahraničia na dovolenku...veď kto mi tam pomôže,potom do mesta a teraz sa pomaly bojím ísť von pred činžiak.Vyvaruj sa tejto chyby,keby mi to bol v tej dobe niekto poradil nedopadla by som takto...trpím týmto hnusom 8rokov,ale ak by som našla toto disk.fórum v počiatkoch určite by to bolo iné...DRŽ SA!!!
mia ano snazim sa s tym daco robit,trenujem dychanie...pijem lubnovnikovy caj...objednam sa k psychologicke,a to co najskor....rozptylujem sa,jem potraviny ktore obsahuju ten serotonin,naopak vylucujem potraviny ktore mi neprospievaju.....co viac mozem spravit?
aj mne to zacalo asi tak v patnastich....nic som s tym nerobila lebo som si myslela ze to same prejde...a len sa mi to pomaly zhorsovalo...ja som na to bola stale sama nikdo mi nerozumel....mysleli si ze si to len vymyslam lebo sa myi nechce chodit do skoly ....ze mi nic nemoze byt ze som mlada....a tak som s tym nic nerobila...a potom prislo mnoho problemov a zacala som sa citit stale horsie....a teraz som uz z toho unavena...ale nechcem ta plasit ja si myslim ze ty sa z toho skoro dostanes len s tym nieco rob uz na zaciatku
Ach mia,ani si nevies predstavit ako strasne sa toho chcem zbavit.nechcem si skazit zivot...aj ked mna stve ze neviem co bolo spustacom PP....Ked som vzdy bola ta " flegmaticka,ktoru nic nerozhodi,ktora sa na vsetkom len smeje"..:/
no vies klara ja som to aj mala velmi tazke posledne roky....ja si myslim ze sa z toho skoro dostanes...len na to netreba mysliet...a chodit von s priatelmi a tak....Neuzatvaraj sa,to som robila ja....je to to najhorsie
ach,par rokov :( tak to ti nezavidim,ja uz mam strachy ze co ked to aj ja budem mat roky,najlepsie roky svojho zivota premrham bojovanim proti chorobe:/...No ano treba ist aj von,prinutit sa aj ked sa nechce:/...mozno len treba zas do toho prist.
ja to mam uz par rokov....