Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

mia23

az mi slzy do oci prisli, mas pravdu ivanka musim bojovat za mojho syna....!!!!!aj mne sa niekedy zda ze jemu to az radost robi ked ma vidi plakat...

ivana4837

Mia,on ťa tým ponižovaním fakt môže dostať do situácie,aby ťa považovali ostatní za ozajstného blázna...tak,že ťa psychicky dostane na samé dno a takto naozaj môžeš stratiť syna!!!Nebudeš mať silu na vlastné prežitie a nie ešte aj silu postarať sa o synčeka.Treba,aby si rázne zmenila svoje myslenie,začala sa urýchlene liečiť,skôr ako bude neskoro!!!

Stále si v duchu opakuj "MÁM DIEŤA A PRETO MUSÍM ŽIŤ",dieťa musí byť zmyslom Tvojho života,ak ťa manžel nemá vôbec rád o nič neprídeš!!!Mužov behá po svete dosť,keď všetko prebolí a budeš mať chuť iste stretneš toho pravého...a keď nie ako obchádzať nejakého somára radšej nemať žiadneho!!!

MY MATKY musíme bojovať a žiť predovšetkým pre naše deti,TAK SA NEDAJ!!!Dokáž mu,že si silná a neurob mu tú radosť,aby ťa zlomil!!!On má podľa mňa z toho radosť,keď ťa vidí trpieť a neverím,že nemá inú!!!

Takí chlapi čo toto robia sú viac chorí ako MY!!!

ketsut

prepáč ale toto nemám rada, ešte si u psych. nebola a už hovoríš, že ti AD nezaberú, ani nevieš čo ti predpíše, čo ti komplexne vlastne je...už teraz myslíš negatívne, takto rozmýšlať nemôžeš...ked ti nezaberú lieky čo ti dá, tak ti dá iné....to je normálne...ti tu na fore xy ľudí napíše, že koľko liekov vyskúšali až im zapasovali...možno ti lekárka vyberie liek a zaberie ti, nebudeš mať problémy...pozitívne myslenie ti chýba a veľmi.....sebavedomie, sebadôvera....

všetko sa dá, len to chce veľa sily...a hlavne myslieť na to, že nie všetky dni sú slnečné a nie všetky daždivé....prenesené do života...

mia23

ano ketsut mas pravdu musim s tym nieco robit ...a hlavne to nesmiem vzdavat...nechcem aby si ludia ze to co on hovori je pravda...musim sa z toho dostat...ale co ak ani ad nezaberu????aj to sa stava

ketsut

odčerpáva ti to málo energie, ktorú máš...trpíš isto depresiami, ked hovoríš, že ta nič nebaví, si smutná, bez nálady....a to že ťa nechápe tvoj stav ešte zhoršuje, ty potrebuješ oporu, človeka, ktorý ťa bude povzbudzovať...a nie ponižovať a strapnovať pred ľudmi....

on vie, že je silnejší a preto to robí...a ked bude chcieť tak ti týmto bude ubližovať....a všetci budú vidieť teba vinnú...ver mi...povedia, že on je dobrý, že ty nechodíš do roboty, nevládzeš, ozaj si budú myslieť, že si taká akú ťa opisuje...

chod ku tej psychiatričke, predpíše ti leiky, bude ti zo začiatku zle, ale potom bude dobre neboj sa...najdi si svoj osobný kľud, dostaneš postupne silu, nastúpiš do práce...a ak sa nadalej bude k tebe chovať ako idiot - sorry za výraz, ži radšej sama so synom...čo ti on trepe, že môžeš ísť sama...dieťa je aj tvoje...a keby si sa rozviedla, tak vačšinou matke prisúdia dieťa...len keby bola psychicky neschopná, alkoholička tak nie...tak nenechaj muža, nech ta dostane do stavu, že z teba urobi neschopnú a vezme ti dieťa a nájde si ešte aj frajerku...a tebe ostanú len oči pre plač...nebudeš mať nič......

dvihni hore hlavu, chod k lekárke, rob všetko čo ti povie, zdôver sa jej s tým ako ti je...všetko...uvidíš pomôže ti...a daj sa do poriadku....mladá žena musí žiť!

budem ti držať palce

mia23

tieto problemy som mala uz predtym.....ale od kedy som s nim sa citim horsie som stale smutna a bez nalady.....ja viem ze na dieta sa nemam odvolavat ale on mi stale opakuje ze mozem odist ale sama....naozaj je to hrozne este mi to zhorsuje aj moje stavy...

ketsut

mia, len aby príčinou tvojej choroby nebol práve tvoj muž...ktorý ťa nelúbi, celý čas ťa zhadzuje, je samolúbi, egoista.....to ja poznám...

ivana4837

Mia,ak si myslíš,že ťa neľúbi prečo s ním zostávaš,na dieťa sa netreba odvolávať,ak rodina nefunguje ako má,trpíš ty a aj Váš syn.Nemôže byť náhodou príčinou tvojich psych.problémov práve Tvoj "chápavý" manžel???

mia23

vies ivanka my sme spolu vlastne len koli nasmu synovi,ja ho lubim a on mna nie....ja si vlastne myslim ze mu ani len malinko na mne nezalezi....len my stale hovori aby som uz do roboty sla.... jemu je tak jedno ako sa citim aspon tak tomu rozumiem....a citim sa strasne sama...na umretie...len ma ustavicne pred vsetkymy zhadzuje....