Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
tanatos
no ano,presne taky ist zivotny styl som mala ako ty....alkohol,cigarety,a party... a odvtedy ako mi zacala pp tak neznesiem ai jedno z toho,drbe mi z toho ze som bola v tom zivotnom style spokojna a teraz sa mi neda donho vratit akokolvek by som chcela...
tatiana malo byť správne....pomýlila som si meno...
mia ako sa máš? ozvy sa.....ako sa ti darí...a ako lieky?
ivanka ja to viem, aj si to uvedomujem, len mi je to ťažko prijať...vieš...
sry za hrubice a podobne pisal som to na kolenach a co najrychlejsie :D
klara3528 ahoj ... ja som sa bal presne toho isteho po dovbolenke ako pojdem do roboty ako mi dam bude apodobne netreba na to mysliet treba zi pre pritomnost nie pre minulost ani buducnost co bbude a co ked ... proste je to tu liecics a bude to lepsie ... len nesies zit s tym ze to lepsie nebude ... najdi si aktivitu ... ja som zil vzdy dost bujarim zivotom party ..alkohol cigarety proste bavil som sa na plne gule ako sa hovori .. a teraz .. tyzden som bol doma nikto o mne nic nevedel ... no strasne .. azacal som cvicit ... behavat ... uplne som zmynel zivotny styl ludia co sa ma pytaju co je so mnou proste poviem chcem zdravies zit alebo ze asi dospievam :D ... co tu vsetci pisu o neziaducich ucinkoch maju pravdu ze sa vyskytnu preve dni mozno az prve tyzdne kym sa dostanu do obehu .. mne neziaduce ucinky prestavaju po dvoch dnoch ..a nezabudajte je to len vo vasej hlave ako dlho bude pripustat tie neziaduce ucinky .. musite byt silny citajte knihy o psychologii ,sebavedomi a podobne mne to dost pomohlo dokazem si povedat ze sa mi stav zlepsuje .. beriem cipralex ktory by mal vyrovnat hladinu serotoninu .. a niekto tu psial ze mu mozog prestal produkovat serotonin a ze tak ostane dok onca zivota .. blbost serotonin sa ti tvori len v mensom mnozstve natu su adčka aby sa ti serotonin upravoval a cim dlhsie bude clovek zit v to ze sa to nezlepsi alebo ze co bude s mojim zivotom alebo buducnostou tak ten serotonin ostane stale v nizkej tvorbe ..lebo prevladaju depresie a podobne veci ktore ti brania prave v tej tvorbe ... .-- drzim pacle vsetkym ... toto je moj pristup k pp a "klopem na drevo" ze je to lepsie a bude to stale lepsie a budem zit ako kazdy iny ...
no ahojte dlho som sa neozval bola som na prázdninách sama s detmi len tak uplne daleko, mala som strach pretože som išla ludom ktorých som poznala len cez nett a velmi daleko ale pomohlo, uživakla som lieky ale bolo dobre a hlavne som prekona strach, terau som už doma a akosi my je tak všelijak vysadila som uplne xanax a beriem len tricito , citalopram a neurol cez den my býva všelijak sa cítim občas uplne mimo ako zahmleno všetko vnímam ked cítim že my ostáva až tak moc zlwe dám si neurol a tak pomaly sa ukludním ale som rada už nemám strach s cestovania a snažínm sa pomaly s toho dosťat je to tažké pretože su chvíle ked my je hrozne, ale tak skušam vydržať , prajem všetkým vela síl v boji a dufam že aj ja to zvládnem
KETSUT a dosť! Okamžite ešte dnes sa prestaneš ľutovať. Mám svoj život a dieťa, sú ľudia, ktorí by dali neviem čo za jedno dieťa...naučme sa byť spokojní s tým, čo máme...sebaľútosť a nariekanie nás oberá o všetku energiu, ktorú musíme vraziť do liečby...nevešať hlavu a skúšať, skúšať, skúšať...
Niekto tu písal, že mu nezaberajú AD...ani mne...tak treba ísť ďalej, hľadať,riešiť, pátrať...v tomto si skúsme poradiť a pomôcť, každému z nás niečo je, sústreďme sa teda na spoločný cieľ - ako sa toho zbaviť..
Citalec je dobry liek a ma najmenej neziaducich ucinkov vychytava iba serotonin ten by ti nemal ublizit akurat clovek pri jeho brani sa citi ako za zavojom vsetko sa mu zda take nejasne neostre bral som ho tak na mna tak posobil. musel som ho vysadit lebo som velmi zle spal a potil som sa
CITALEX
Syriana ake lieky uzivas?