Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
Pre Jenny Benzodiazepiny sa nesmu medzi sebov miesat aj ked je to ta ista latka.Xanax ma iny nosic ako neurol. Je to absolutna nezodpovednost tvojho lekara samozrejme ked si si to nenasadila sama.
Pre jenny 791.Ktory blbec Ti napiasal brat Xanax aj neurol su to aprazolamy a ked hovoris ze si vysadila xanax tak tie problemy mozes mat s toho.Benzodiazepiny musis vysadzovat pomalicky tyzdne aj mesiace.
okrem dýchania tam máš aj iné odporúčania...tak sa riad podľa nich...sú tam fakt dobre napísané!
jeni...začni dýchať....nádých na 6, zadržanie dychu na 3 a výdych na 6. čítaj na tejto stránke a život po vysadení AD, tam sme to už veľa razy spomínali, čo robiť
rony si človek, tkorý pracuje s chorobou a vie čo to je...a čo treba robiť....
ja sa tiež snažím.....
serotonín nazv.hormon štastia sa produkuje v mozgu....ak trpíme depresiami, úzkosťami...jeho hladina sa znižuje...čo spôsobuje, že sme bez energie, bez nálady, emocionálny, slabý....no niekedy serotonín z potravín sa nám nemôže dostatočne vstrebať a príčinou môže byť zlé trávenie....
AD upravujú hladinu serotonínu...preto sa nazývaju inhibitory spatného vychytavania serotonínu...AD nám pomáhaju postaviť sa len na nohy...ale chorobu ako takú musíme zvládať my sami....
Syriana ahoj.Mozes skusit psychologa ale ten mne osobne nepomohol.Clovek si musi pomoct sam a za podpory svojej rodiny.Zmenit prostredie tiez velmi pomaha.Antidpresiva ti pomozu postavit sa ale chodit uz musis sama.Viem je to tazke.Netreba sa nechat nutit k niakej cinnosti ked sa momentalne zle citis.Traba si najs cinnost ktora ta bavi aby si zabudla na svoj problem a dobry kamarat,priatel je na nezaplatenie.
ahojte ketsut...no dnes som zacala brat ad...zatial nic necitim a nemam ani neziaduce ucinky....vsak uvidim dnes vecer....ale dufam ze sa neobjavia
Rony 6
no nastastie ja s nim nemam problem,spanok ok aj vsetko okolo,lieky by som nemenila,skôr by som chcela nejaké veci zmeniť,životospráva,možno nejaké cvičenie alebo tak....sama neviem co pomaha,psycholog a podobne....lebo ja so liecim len liekmi tak by som aj chcela navstivit psychologa