Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

ketsut

dva týždne frontin...ale to je alprazolam....to som jedla s cipralexom....ale to už ani neviem ako vyzerá, našťastie

zuzanama

Tiež ma zarazilo, neurol a xanax spolu? Buď jedno, alebo druhé, poraď sa z lekárom, ak ti to predpísal, tak ho vymeň. Ak si si to naordinovala sama, tak to bola chyba, no hlavne, že si aspoň ten xanax vysadila.

ketsut

ja pri užívaní AD som mala vedľajšie účinky- posturálna hypnotenzia- zníženie tlaku pri státi, závrat, horší spánok v noci......tie boli skoro stále, ale lekárka mi povedal, že to je normálne.

prvé tri týždne po začatí AD som mala silné búšenie srdca, nevoľnosť, zníženie váhy,....ale to po čase vymizlo.

tie vedlajšie účinky sa tak v mierne vyskytovali stále počas užívania AD, ale až tak mi neznepríjemnovali život, lebo mi pomohli, mohla som fungovať...

a niekedy som mala pocit, že ked som sa začala troška potiť, tak som si myslela, že čo mi zase je, alebo ked som mala menší závrat, prípadne nevoľnosť...ale po čase to prešlo...ked som si to prestala uvedomovať a sledovať sa.

Rony 6

pre Ketsut. dakujem ale zivot mi pripravil prekvapenie v podobe tejto choroby nebol som ani pripraveny ani som nepoznal problematiku.Studujem tuto chorobu z roznych pramenov a internetu odborne clanky atd.Chcem si pomoct lebo samotni lekari s tym maju problem mam ich v rodine dost.Velmi dolezite je aby ti antidepresivum sadlo.a to sa u mna nestalo.

ketsut

rony ako vidím sa v liekoch veľmi dobre vyznáš?

napíš niečo o sebe...koľko sa liečiš, aké lieky ti robili najlepšie...skrátka všetko čo robíš, aby ti bolo lepšie

Rony 6

Syriana Urcite sa da len treba bojovat.Je to hnus zakerny.len si treba davat pozor aby sa clovek nestal zavisly na liekoch.Poznam vela ludi s touto DG a niektory sa maju ovela lepsie.Drzim palce Syriana si este velmi mlada a Ty sa s toho urcite dostanes!