Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

jenni791

rony6 no dakujem aj ja som rada už viem prečo my je tak nanič preto lebo som xanax vysadila rázom, ale teraz sbudem brať len neurola ten postupne vysadzať inak čo som mala teraz ten stav to bol riadnz absťak ako som sa triasla uplne mimo, hlava sa mi točila, tak som si dala ten neurol a už je lepšie, no nič musím si ho dávať a postupne vysádzať lebo inak asi to nepojde

Rony 6

jenni 791 Ahoj tak ako sa mas cital som tvoje prispevky.Viem ze si mala malu krizu ale ta prejde.som rad ze lekar ktoreho si teraz volala potvrdil moje slova ale ani nejde o to dolezite je aby ti bolo lepsie.Doporucujem ti zmenit tvojho lekara-ku.Robi zasadne chyby.Ozvi sa

jenni791

no tak teraz som volala do nemocnice lekárovi aj on sa čudoval že prečo mi moja lekárka dala aj xanax aj neurol, a prečo my povedala že po skoro4 týždnoch uživania xanaxu ho možem hned zo dna na den vysadiť že preto mám teraz také stavy ked som ten xanax vysadila lebo už som na nom závislá a poradil mi normálne si dať neurol jednu teraz že to má taký istí učinok ako xanax a pomaly postupne ho vysadzať nie ako som to urobila zo xanaxonm zo dna na den

jenni791

no tak teraz som volala do nemocnice lekárovi aj on sa čudoval že prečo mi moja lekárka dala aj xanax aj neurol, a prečo my povedala že po skoro4 týždnoch uživania xanaxu ho možem hned zo dna na den vysadiť že preto mám teraz také stavy ked som ten xanax vysadila lebo už som na nom závislá a poradil mi normálne si dať neurol jednu teraz že to má taký istí učinok ako xanax a pomaly postupne ho vysadzať nie ako som to urobila zo xanaxonm zo dna na den

Andrea77

Mne tiez nic nezistili.Robili mi milion testov. Mma akurat prekonane nejake virusy EBV, CMV. Ale zevraj uz prekonane.Boreliozu mi testovali viac krat.Tu som mala vzdy negativnu.Rozmyslam este nad lumbalkou, ale ta je dost bolestiva.Pockam ci zaucinkuju tie AD. Tatiana ak sa mozem spytat, tebe AD pomohli? Ake beries? Ja mam neustale aj zvysenu teplotu do 37,5 cele dva roky...

jenni791

tatiana 26 dakujem skušam to aj ked v tej chvíli je to ťažke ale pomáha to aspon trochu dakujem všetkým za radi velmui si to vážim , pretože nemám za kým isť moja rodina o tejto chorobe nevie, lebo tý by ma hned odsudili a tak som na to sama

tatiana26

Andrea, okrem tej nohy mám veľmi podobné príznaky ako ty...mne to tiež kedysi pred rokmi začalo nejakou virózou...absolvovala som všetky vyšetrenia na svete asi...

jenni791

no ahojte teraz som sem klikla a zrovna ma to chytilo uplne ma oblial studený pot, myslela som že vybehnem von niekoho zavolať ale to trvalo len chvílku točíé sa mi hlava aje mi uplne nanič akoby som zase bola mimo, ale dnes je to o čosi lepšie než včera EšTE TO TRVá KýM TU PíšEM ALE Dá SA TO ZVLADNUť AK BY TO NEUSTUPILO MáM TABLETKY DáM SI POL NEUROLU A UVIDíM ALE TAK SKUSIM TO NEJAK ZVLáDNUť

Arnost

Pre Andreu77 Velmi mi to pripomina co popisujes Kliestovu Encefalitidu. Daj si vysetrit krv u reumatologa na protilatky.