Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

Andrea77

Ahojte,tak uz aj ja patrim pravdepodobne medzi vas.Aj ked moj pribeh je odlisny...Byvala som zdrava holka, plna energie..V novembri 2007 som chytila nejaku infekciu, ktora mi dodnes neskoncila, bolave hrdlo, opuchnuta noha, neskor neuro potiaze, lekari na nic neprisli, tak som skoncila na ad, kedze uz som mala take stavy,nervy zo vsetkeho-nenormalne busenie srdca, trpnutie koncatin, tocil sa mi svet, mala som zavrate, mozgovu hmlu(ta je asi najhorsia), ten pocit derealizacie, neschopnost sa sustredit...akoby ste boli vaznom vo svojom tele...Dosatala som cipralex, beriem ho tzyden a lexaurin..ten ma zbavuje bolesti...ale nejaky podvedomy pocit mi vravi, ze to problem nevuriesi, len utlmi. Baby, alebo aj ostatni, co by ste mi k tomu mohli povedat? nemate niektora s tymto skusenosti...? Ze vam to cele zacalo infekciou, al zlym zdrav stavom? Caka ma este EMG a EEG..potom asi uz rezignujem, co sa tyka lekarov..

tatiana26

"To tvoje magnesko co jej radis jej urcite nepomoze.nevies co to je potom vysadzovat benzo lebo si to neprezila"

toto si napísal a ja som na to odpovedala...

Rony 6

Pre tatianu 26.Prepac ale vosla si do debaty .niakym sposobom som neopisoval co si zazila a co nie.neviem odkial to beries az na tie benzo.Ja chcem pomoct a nie ublizovat.

tatiana26

RONY ešte mi povedz, že odkiaľ ty vieš, čo som zažila a čo nie... ja som neni včerajšia, ani nevzdelaná, samozrejme, že viem, čo sú benzodiazepíny a samozrejme viem, že spôsobujú závislosť...ty sa prosím ťa preber a čítaj poriadne, čo píšem, nielen povrchne...alebo čítaj povrchne, ale potom na mňa nereaguj

Rony 6

Jeni 791 ten neurol nevysadzuj hned ale postupne najlepsie kazdy treti den o 10%Ked sa ti stav zhorsi ostan na tej danej davke aj dlhsie tyzden dva a potom zasa o 10% organizmus si musi znovu zvyknut na nizsiu davku pocitaj ze stav sa ti moze docastne zhorsit ale ver mi to prejde.Antidepresiva by ti uz mali zabrat tak zabojuj drzim palce.Este jedna dolezita vec nevracaj sa na povodnu davku lebo by si vsetko znegovala.

Rony 6

Tatiana 26 Po mesiaci by jej mali zabrat antidepresiva ked nie treba zmenit za ine.Benzo neliecia iba pomahaju prekonat stavy medzi ich nastupom.Nezavadzaj tu ludi benzo je pomocnik ale velmi zly pan.Prestuduj si ake su neziaduce ucinky pri ich dlhodobom uzivani a pochopis.To tvoje magnesko co jej radis jej urcite nepomoze.nevies co to je potom vysadzovat benzo lebo si to neprezila.Ale Ja ano.Mne vtedy nemal kto poradit a lekar sa choval nezodpovedne.

jenni791

dakujem všetkým za rady, dufsm že to čo robím bude správne skusim teda vysadiť aj ten neurol alebo max. pol tab. denne xanax vysadím uplne dufasm že to zvládnem aj ked dnes som tretí deen bez xanqxu už sa my tak hlôava netočí ani sa necítim až tak mimo iba chvilkovo mi je nanič ale dá sa , zrovna som doumyvala iokná vtedy ma napadla myšlienka čo ak vyskočím len tak ale rýchlo som ju zahnala , mám kone tak bola som ich čistiť aby som prestala mysleť na hovadiny aj ked pri určitých činnostiach to dá riadne zabrať lebo vtzedy myšlienky ako čo ak skočím z okna alebo tak prichádzaju , ale viem že to neurobím a je to len blbosť v mojej hlave dakujem ešte raz všetkým dufam že to zvládnem aj bez toho neurolu... inak oja kamoška bere neuril 2 tab. už tretí rok to poznám a je v pohode aspon vraví tak neviem

Rony 6

Tatiana 26. Nikto tu ludi nechce stresovat aj tak to mame tazke. ale ze ty poznas ludi ktory beru neurol niekolko rokov a maju sa dobre je ........Bezodiazepiny pomahaju iba na zaciatku liecby potom na nich vznika tolerancia.Viem velmi dobre o com hovorim.Citaj na internete osudy ludi zavislych na benzo a potom zmenis mienku. Ano oni ziju ale ako.Mnohy sa vyjadruju ze na svet pozeraju ako cez sklo nevedia sa tesit smiat atd.Jeny si predsa nedava neurol raz za cas ale podla toho co pise tak pravidelne a v tom je velky rozdiel