Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

katka 3456

Ahoj DETERMIA,kam si odišla ?Dojdi na pokec moj nick som ti minule napísala pa.Sem sa nedá raz som sa tu chytila a nemam náladu na blbcov česť vynimkám.

rita1

ahojte vsetci, nepoznate ma, ale na toto forum som chodila asi 2 roky dozadu a napadlo ma, ze sa sem pozriem. Mala som asi 8 rokov PP, z ktorych som asi 5-6 rokov nevedela ani co mi je....potom som sa bala brat lieky a uz vobec ist k lekarke s tym...ze sa bojim vystrcit nos z domu. Ale nastastie som spoznala kamaratku, ktora trpela tym istym a vtedy som sa dozvedela, ze je to diagnoza a dokonca ju ma dost vela ludi. Uz su to skoro 3 roky odvtedy. Brala som Seroxat asi 1 rok a potom som ho sama vysadila, dala som vsak vediet lekarovi. Citila som sa dobre. Uz ho skoro 2 roky neberiem, zijem uplne normalny zivot, tak ako pred chorobou, chodim sama kade tade, proste nadhera. Mam vsak stale respekt, su aj horsie dni, nehovorim. Najma v tomto pocasi mam niekedy strach, ze co ked to niekedy pride. Ale to si radsej spravim medovkovy caj alebo si zacvicim a je to ok. v kazdom pripade som tym chcela povedat, ze nebojte sa brat tie lieky, su to barlicky, ktore vam pomozu sa z toho dostat. A aj ked ich budete brat dlhodobo, nic sa nestane. Ta moja kamaratka ich berie uz cez 8 rokov a co. Tu je. Mozno aj ja znova niekedy zacnem, ale nebudem sa toho bat..;o)) Tak len tolko som chcela, ako pozdrav, ze to nie je take zle a bude Vam vsetkym lepsie co to potrebujete...

jugoj

Zdravim Vas,ja mam dlhe roky uz depresiu a aj panicke stavy cize maniodepresiu aj ked stale to nemam stanovene.Maju aj lekari bordel v tom,olus som mal aj co som videl napisane porucha osobnosti iny doktor to tam zas neuvadza.
Ale to je jedno tieto diagnozy ide o to ako sa citim .

Pred 6 rokmi sa to dalo netrapil som sa berem lieky ale posledne roky asi 3 to ide stale dole vodou.
Coraz viac si uvedomujem a vidim okolo seba problemov.
Snazil som sa aj sa stale snazim a bojujem ked treba.Snazim sa sportovat ked je zle som totalne na dne par dni ledva jedavam.
SNazim sa drzat v praci aby som mal aspon nieco odpracovane lebo kvoli tymto stavom som ani nepracoval poriadne.A aby som mal narok aspon na ciast.invalidny dochodok.
Ale ja stale citim ze mam naviac a nechcem si pripustit chorobu proste sa to vo mne bije.
Tazko vysvetlit kto nezaziva tieto stavy depresie velke a podobne a potom este problemy naokolo prca som tam zle financne ohodnoteny,to ma uplne deprimuje.Ale skusal som aj ine ale utiekol som odtial,nezvladal som .Nechcem si to este velmi pripustit ale citim ze to ide k jednemu a to ze to ukoncim,ale pritom to druhe vo mne chce stale bojovat.
Bojim sa vztahu dost som sa uzavrel neviem skusal som aj postupne ist k niecomu ale vzdy ked pride te nstav totalnej depresii paniky musim od vsetkeho utiect.
Nechcem vlastne ziadne rady ani nic len som sa potreboval asi rozpisat,ak je niekto na tom podobne rad by som popisal moze sa mi ozvat na jugojka@azet.sk

theoleander

mna zaujíma ako sa prejavila ENDOGENNA DEPRESIA u tých ktorých ju diagnostikovali príznaky.Velmi pohcybujem že ju mám, ale za to libido pomaly už dva roky nikde.

Aké ste mali príznaky,VEK? žENY MA ZAUJIMAJU HLAVNE?

žiadna

Doplňujem - bez požitia liekov na predpis.
Ak už liek tak iba na prírodnej báze - bez receptu - na ukľudnenie, ale má to tiež iba placebo efekt.

žiadna

Dobrý deň. Mám 33 rokov a pred troma rokmi som sa vyliečil z panickej poruchy a ťažkej depresie (takmer až klinickej) pomocou psychoterapie a hlavne ,,VIERY,,.
Verte mi - funguje to.

krútička

Povedal mi že som z tej choroby dostla pp a že sa to dá vyliečiť aj liekmi, tak uvidím dúfam,že to môj žalúdok vydrží , lebo už 2roky jem neurologické tabletky a fakt mám toho už dosť ...

krútička

Ja beriem xanax 5deň a zdá sa mi že sa cítim lepšie, dostala som ho od neurológa , lebo sa mi už 2roky krúti hlava a dospela som až k tomu že som nechodila von bála som sa tak sa sa ho opýtala na psychiatriu či tam zájsť robí to aj jeho žena vedla ambulancia on mi predpísal tento xanax a mám prísť o 10dní na kontrólu čo a ako mne sa zdá že lepšie dnes som bola v pohode von síce len pred vchodom a omiesť auto od snehu ale bola som sama. Konečne