Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
Ahojte, myškaD1 aj zuzana mne osobne pomohlo ked som sem napísala prečítala si rôzne názory a príspevky iných, a zistila že nie som na svete sama s podobnými problémom, aj ked myška to ma určite horšie a ťažšie mne sa už celkom polepšilo, už prejdem von strach síce ešte mám ale tak vtedy radšej nejdem ďaleko, len pred dom, a dúfam,že sa to tak polepší že obehnem sama všetko čo potrebujem bez pomoci a budem zase sama ráno nosiť deti do školy a toho menšieho do škôlky(ešte nechodí) a ja by som chela konečne po 8rokoch doma niekde do roboty ale nieje velmi kde ked aj na brigádu ak mi to vinde a ak ovšem prekonám tento strach a krútenie ale chcem nevzdám sa!!!! Tak prajem aj vám pekný deň.
Krútčka,Zuzanna-Nekedy pomáha aj to kesd si zniekim dopisuješ je to dobré ked ťa niekto môže v živote povzbudiť a máš niekoho komu môžeš o svojich pocitoch popísať ja som už prešla terapie dosť chodím ku psychiatrovi je a psychologom ale vždy ked prídem tak sa opýta ako sa cítim a dá my silejšie lieki alebo sníži ja by som potrebovala psychologa na dlhšie debaty skím sa môžem porozprávať o svojich problémoch.Môj psychzater je aj psychologom ale obednáva pacientov a má čas na každého len 10minút a to je podla mna málo snažím sa nájisť niekoho lepšieho ale zatial sa my to nedarí.Majte sa zatial pekne papa
Myska, Kruticka, ak sa smiem opytat, vy hladate pomoc, alebo si chcete len tak popisat? Ak sa chcete skutocne z toho dostat a nepisat tu len o svojich pocitoch strachu, odporucam zacat najprv s medikamentoznou liecbou, ( ak ju este neberiete), psychoterapiou, ale hlavne zacnite rozmyslat. O sebe, o svojich blizkych, o zivote a o tom, co Vam a Vasim najblizsim sposobuje a co dava tato choroba. Verte ludom, co vam radia, ze je to len vo vasej hlave, je to len vec pohladu na danu situaciu, pripadne nevyriesene veci z minulosti. Da sa z toho dostat, ale psychiater Vam predpise lieky, psycholog poradi, co mate robit, co si v niektorych situaciach mysliet, ale pomoct si a dostat sa z toho von, mozete len Vy same. Prajem vela zdaru na tejto nelahkej, ale dolezitej ceste.
CHCEM SA OPITAT POMAHA VAM LEXAURIN KED VAS BOLI CHRBAT AJ HLAVA JASOM BOZOBRAL VCERA 1TABLETKU A JEMI ESTE HORSIE
Tak tio ti teda držím palce.Ja som dnes bola zmalou v šôlke ale zotcom na aute sama určite nezájdem padám znôh nič ma vôbec nedrží ja nevienm čo to môže byť druhý chodia kade tade a ja som len doma ani vodický by som si nemohla urobiť havarovala by som vtom momente nemám vôbec cit v nohách a už as 3esac cítm mravenče v jednej npohe a hrozne ma bolí uvdím čo my pove neurolog.Tak sa zatal maj pekne papa
ahojte,hrozne ma bolí chrbát,bola som u neurologa a predpísal mi xanax,magnézium,dorsiflex,mala som vysoký tlak,mám íst k internistovi ale bojím sa brat tieto lieky,mám depresie,bez nálady,nervozna-myslíte že mi to pomože?
Inak dnes idem s tým malým aspoň pred vchod odhodlala som sa!!!!!! potom napíšem už teraz mám strach ale musím ísť!!!! tak pôjdem pá
Ahoj myškaD1, ako sa máš dnes?Aj ja by som chcela prihlásiť od marca malého-toho mladšieho čo má 3,5 roka do škôlky, aj ked mi podla všetkých načooo!!!Ved si doma a sme doma aj mi na dôchodku a druhý starký (teda môj oco tiež-ale to nerátam)mamina ešte robí s tadial mi príde sem tam len ona pomôcť ale len tak že idete s nami von ked má naprik pred nočnou, alebo pred poobednou teda doobeda aj to len cez týždeň, cez výkend nie to je manžel doma, ten pomôže aj navarí ked treba aj ideme von na spoločný výllet. Inak varím a pečiem velmi rada aj torty ovšem ked môžem a nemám točky, ale tie dáko trochu prešli, len zase sme neboli ani včera vonku tak dnes neviem mám zase strach a to by som chcela ísť na poštu zobrať si s malým kočík sa hambím užmá už 3,5roka aj ked tam nesedí beží popri ale ja sa toho kočíka držím tak aspoň prejdem teda prešla som dakedy. Starší je v škole dnes má dlhú do pol 5tej tak asi zase nikde nepôjdeme poobede ,lebo jemu sa už potom nechce učiť a mňa to potom ešte viac vyčerpáva on mi robí naschval-jeduje sa atak a mne je potom horšie.Učí sa sním potom manžel ale potom mi to dáva syn patrične najavo!(má 8rok. a myslela som si že on skôr pochopí moju chorobu ako ten menší ale nie je úplne naopak)Ja mladé susedy nemám máme vo vchode síce dve mladé rodiny,ale dti chodia do školy a škôlky rodičia im robia tak ani nikto na dvore samé staré dámy...oproti nám postavili pekné nové ihrisko tak ešte to aspoň ,len je zima, tak dúfam do leta prejdeme aspoň tam! DRž sa aj ty a zase napíš ahoj.
Ahojky zsofa.aj mna zacala vcera boliet chrbtica hlavne lopatky no ahlava ma boli uz asi tyzden.akurat aj ja som rozmyslala vlastne som si vsimla,ze ked je zmena pocasia tak ma zacn pobolievat tu tu ... no zatial ziadne ataky niesu ani paniku taku nepocitujem tak dufam,ze to aj tak ostane.len sem tam sa zamyslim ci sa mi nic nestane ale len naozaj na malinku chvilocku a pottom na to nemyslim a je dore.myslis si ze je to normalne mat strach aj ked nie taky intenzivny ako na zaciatku PP vlastne by ma zaujimalo ci to budem mat uz cely zivot alebo co? tak sa drz a pozityvne myslenie pa.pekny dnik!!!:o))
Ahojte
Neviem, ako ste na tom Vy, ale mne je už tretí deň nejako divno,neviem to ani opísať.Strašne ma bolí aj chrbtica, ale cítim, že na mňa prichádza aj panika, zatiaľ sa to pokúšam predýchať.
Neviem, či to je zmenou počasia, alebo čím.
Vy nie ste citliví na zmenu počasia?