Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

juliusq

Vápnik stimuluje elektrické vybíjanie nervov. Stimulácia nervových impulzov je prvoradým problémom pri užívaní vápnika spolu s benzodiazepinom alebo antikonvulzívom.

Klinické testy dokázali, že blokovanie vápnika môže človeka ochrániť pred niektorými z najhorších abstinenčných príznakov benzodiazepinu.

K vedľajším účinkom spôsobeným vápnikom pri užívaní benzodiazepinu alebo antikonvulzíva patria:

Hyperkinéza: abnormálny nárast svalovej činnosti, nadmerná aktivita, hlavne u detí.

Hypertermia: nezvyčajne vysoká teplota tela.

Nadmerná agresívnosť.

Audiogenetické záchvaty: záchvaty spôsobené hlasnými zvukmi a hlukom.

Zvýšená úzkosť.

Psychóza.

Stuhnutie okolia úst.

Znecitlivenie v končatinách.

Problémy s dýchaním.

V žiadnom prípade neužívajte potravinový doplnok s vápnikom v iónovej forme, keď beriete benzodiazepin alebo antikonvulzívum.

krut.-jana

Ahojte zdravím všetkých, MyškaD1, Tatiana jugoj a ostatný ako vám je dnes? Mne celkom fajn až na tú nádchu ,ale to maly deti tak teraz aj ja , ale hlavné je že je lepšie s krútením a zo strachom, dúfam,že aj vám. Držte sa! Inak otázočka kto vie prosím napíšte mi: Pribral niekto z xanaxu? mne sa zdá že som zrazu stále hladná , ale jem k tomu aj b-komplex, neurol.-beteserc24, tak neviem

zanulaz

siisa25,prepac,vcera mi bolo az notolko,musela som si ist lahnut,aj to som sa asi hodku trapila,kym som zaspala.dnes rano mi je dobre,ale ktovie dokedy

siisa 25

nehnevaj sa ze Ti to tak poviem,ale to co sa stalo tvojej mame moze byt spustac tvojej choroby,ak si predtym nemala problemy,mne sa otec v robote zabil,spadol zo strechy ked som mala 18,bol to sok ktory mi sposobil zhorsenie stavu,aj ked ja som mala problemy aj predtym,psychiater je v pohode ked tam musi clovek ist nic sa neda robit vsak ja chodim s psychiatrovi uz nejaky ten cas

zanulaz

zatial len tieto dva som skusala,je mi zas velmi zle uz to ide zas.obvodny ma predpisal na psychitricke vysetrenie s anxioznou poruchou,ale este som nebola.ekg ok kt ok,stitna zlaza ok.mam toto hnusne svinstvo odkedy sa moja mama pokusila v lete o samovrazdu,predtzm som bola upne ok,no odvtedy mam take stavy,za sa tesim z kazdeho dna,ked prezijem tieto stavy

siisa 25

vies lexaurin je velmi navykovy,ale ak Ti pomahal tak je to jasna psychika,moja svagrina mala raz take tlaky u srdca ze myslela ze odpadne,zjedla jeden neurol a za pol hodiny ako keby nic,neurol si skusala? xanax mne osobne nepomahal ale Tebe moze kazdy sme iny,mne pomohol ten cipralex a kventin,ale to uz su silnejsie antidepresiva,mne chcela lekarka tiez vysadit lexaurin,ale ja som jej povedala ze bez neho mi bude zle tak sme sa dohodli ze ho uzijem len ked mi bude uz moc zle